Povratak učenika u školske klupe Primark je odlučio obilježiti posteljinom koja će oduševiti najmlađe, ali i one starije obožavatelje Harryja Pottera.

Naime, Primark Home u ponudi ima posteljinu inspiriranu omiljenom čarobnjačkom školom koju je pohađao maleni čarobnjak.

Ova kolekcija posteljine dolazi u četiri različite opcije, a svaka od njih inspirirana je jednim od četiri doma u školi vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts. To su Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin i Ravenclaw.

Harry Potter Od čarobnog štapića do perona 9 i 3/4: Napravite sami "čarolije" za zabavu u stilu Harryja Pottera

Harry Potter i kamen mudraca "Harry Potter i kamen mudraca": Film koji je očarao svijet i podsjetio na čaroliju knjiga

Proslavite dan kada se učenici vraćaju u Hogwarts našim čarobnim izborom Harry Potter dodataka, poručili su iz Primarka na Instagramu uz pitanje: "Koju ćete kuću izabrati?"

Mladi, i oni stariji obožavatelji priča o čarobnjaku Harryju Potteru mogu izabrati plahte i jastuke s omiljenom kućom. Početna cijena posteljine iznosi 17 eura (126,55 kn), a jastuka sedam eura (52,11 kn).

Primark u ponudi ima posteljinu s motivima iz Harryja Pottera Primark u ponudi ima posteljinu s motivima iz Harryja Pottera (Foto: Instagram/Primark)

BITAN DATUM

Primark je ponudu s razlogom objavio na prvi dan rujna. Naime, taj je datum poseban za obožavatelje Harryja Pottera jer se radi o danu na koji je čarobna obrazovna ustanova iz izmišljenog svijeta J. K. Rowling otvarala vrata svojim učenicima.

Stotine ljudi svih uzrasta okupile su se tim povodom na londonskoj stanici King Cross i obilježile početak nastave u školi čarobnjaštva.

Mladi čarobnjaci oblilježili su početak nastave u Hogwartsu Mladi čarobnjaci oblilježili su početak nastave u Hogwartsu (Foto: Profimedia)

Rekreirali su i prizor učenika koji guraju svoju prtljagu kroz zid skrivene platfrome 9 i 3/4, a jedan od sudionika događaja, 30-godišnjak iz Tajldana, rekao je kako se opet osjećao kao dječak koji je odrastao uz ovaj čarobni svijet.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju