Proizvođači postaju sve maštovitiji kad je riječ o adventskim kalendarima, a sada dane do Božića možete brojiti i uz kalendar u obliku preslatke drvene kućice.

Galerija Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 2 Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 3 Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 4 +2 Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home  

Ovaj potpuno drugačiji adventski kalendar može se kupiti u online trgovini Zara Home. Na kućici se nalaze 24 prozorčića koja se otvaraju svaki dan do Božića, što odbrojavanje do tog čarobnog blagdana čini još uzbudljivijim.

Blagdanska kolekcija koja će razveseliti sve koji već broje dane do Božića Blagdanska kolekcija H&M Home Adventski kalendar, 17,99 eura (134,06 kn) Ukrasna čarapa, 9,99 eura (74,44 kn) +7 Porculanska šalica, 4,99 eura komad (37,18 kn)

Božićni ukrasi s likom Mickey i Minnie Mouse iz Primarka - 13 Možete li im odoljeti? Minnie i Mickey Mouse božićne kuglice s uhekima

Kada se stave baterije, kućica će svijetliti kao da je u njoj upaljeno svjetlo pa će izgledati još ljepše i bajkovito. Kućica je izrađena od drva topole u dimenzijama 27 x 23 x 25 centimetara, a cijena iznosi 359 kuna.

Adventski kalendar u obliku drvene kućice iz trgovine Zara Home - 1 Zara Home, 359 kuna (Foto: www.zarahome.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju