Želite li božićno dekoriranje drvca osvježiti posebno preslatkim kuglicama, možda savršen izbor budu Mickey i Minnie Mouse božićne kuglice. U ovoj Disney kolekciji ima i drugih božićnih dekoracija za dom koje će jednako voljeti i veliki i mali.

Galerija Božićni ukrasi s likom Mickey i Minnie Mouse iz Primarka - 13 Božićni ukrasi s likom Mickey i Minnie Mouse iz Primarka - 15 Božićni ukrasi s likom Mickey i Minnie Mouse iz Primarka - 14 +10 Primark, 4 funte (35 kuna)  

U trgovini irskog brenda Primark uvijek se mogu pronaći artikli u koje se zaljubimo na prvi pogled, a ove godine oduševljava i njihova ponuda božićnih dekoracija.

Naročito nam se svidjela kolekcija inspirirana najslavnijim Disneyjevim likovima, Minnie i Mickeyjem Mouseom.

Birati možete između nekoliko setova kuglica ukrašenima okruglim ušima koji dolaze u različitim bojama, crveno-crno-bijeloj kombinaciji koja je zaštitni znak Minnie i Mickeyja Mousea, nježno ružičastoj, tirkiznoj i zlatnoj kombinaciji te elegantnim smeđima nijansama. U svakom setu nalazi se i ukras za bor u obliku prepoznatljive rukavice kakvu nose Disneyjevi junaci.

Da, već je počelo: Stigla blagdanska kolekcija koju se svake godine jedva čeka U robnu kuću IKEA stigla nova blagdanska kolekcija U robnu kuću IKEA stigla nova blagdanska kolekcija U robnu kuću IKEA stigla nova blagdanska kolekcija +8 U robnu kuću IKEA stigla nova blagdanska kolekcija

Osim ovih preslatkih kuglica za bor, Primarkova Minnie i Mickey božićna kolekcija sadrži i druge detalje za blagdansko dekoriranje doma i drvca poput žičanog ukrasa za vrh bora, flafaste čarape za objesiti na zid, lutkica Minnie i Mickey u božićnim kostimima i ostalih dekoracija koje možete razgledati u fotogaleriji na početku teksta.

Božićni ukrasi s likom Mickey i Minnie Mouse iz Primarka - 15 Primark, 4 funte (35 kuna) (Foto: www.primark.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju