Adventsko razdoblje ili došašće ove godine počinje u nedjelju 27. studenog, kada će u mnogim domovima biti zapaljena i prva svijeća na adventskom vijencu.

Galerija Adventski vijenci - 1 Adventski vijenci - 15 Adventski vijenci - 14 +11 Izrada vijenca ne mora biti komplicirana

Advent ili došašće vrijeme je pripreme za Božić i Isusovo rođenje, a svaka od četiriju svijeća na adventskom vijencu ima određenu simboliku.

Prva simbolizira nadu i vjeru, druga mir, treća ljubav, a četvrta radost. Početak adventa i činjenica da je mnogima omiljeni blagdan pred vratima u ljudima bude optimizam, dobru energiju, ali i kreativnost.

Adventski vijenci - 13 Izrada vijenca ne mora biti komplicirana (Foto: Living4media)

Naime, upravo je adventski vijenac jedan od blagdanskih ukrasa koji mnogi rade svojim rukama.

Ako i vi za tjedan dana na stol planirate staviti adventski vijenac koji je vaših ruku djelo, zavirite u našu galeriju, u kojoj smo izdvojili 15 divnih vijenaca koji vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije.

Vjenčići s vlakićima koje izrađuje trgovkinja iz Splita, a kupci ih naručuju već u svibnju Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 12 Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 15 Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 17 +14 Anamarija Malenica iz Splita izrađuje prelijepe adventske aranžmane - 18

Jednom kad se bacite na posao, nimalo ne sumnjamo da će rezultat biti vijenac koji će blagdane u vašem domu učiniti još ljepšima i čarobnijima.

Adventski vijenci - 7 Mnogi advenstki vijenac vole sami raditi (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju