Adventsko razdoblje ili došašće ove godine počinje u nedjelju 3. prosinca, kada će u mnogim domovima biti zapaljena i prva svijeća na adventskom vijencu.

Galerija Ideje za izradu adventskog vijenca - 12 Ideje za izradu adventskog vijenca - 10 Ideje za izradu adventskog vijenca - 9 +12 Ideje za izradu adventskog vijenca

Advent ili došašće vrijeme je pripreme za Božić i Isusovo rođenje, a svaka od četiriju svijeća na adventskom vijencu ima određenu simboliku.

Prva simbolizira nadu i vjeru, druga mir, treća ljubav, a četvrta radost. Početak adventa i činjenica da je mnogima omiljeni blagdan pred vratima u ljudima bude optimizam, dobru energiju, ali i kreativnost.

Ideje za izradu adventskog vijenca - 9 Izradite sami adventski vijenac (Foto: Living4media)

Naime, upravo je adventski vijenac jedan od blagdanskih ukrasa koji mnogi rade svojim rukama.

Ako i vi za tjedan dana na stol planirate staviti adventski vijenac koji je vaših ruku djelo, zavirite u našu galeriju, u kojoj smo izdvojili 15 divnih vijenaca koji vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije.

Ideje za izradu adventskog vijenca - 11 Adventsko razdoblje ili došašće ove godine počinje u nedjelju 3. prosinca (Foto: Living4media)

Jednom kad se bacite na posao, nimalo ne sumnjamo da će rezultat biti vijenac koji će blagdane u vašem domu učiniti još ljepšima i čarobnijima.

Ideje za izradu adventskog vijenca - 2 Adventski vijenac jedan je od blagdanskih ukrasa koji mnogi rade svojim rukama (Foto: Living4media)

Ideje za izradu adventskog vijenca - 3 Prva svijeća simbolizira nadu i vjeru, druga mir, treća ljubav, a četvrta radost (Foto: Living4media)

Slađe ne može: Sami izradite neodoljivi adventski vijenac s keksićima Adventski vijenac s keksima Adventski vijenac s keksima - 5 Adventski vijenac s keksima +1 Adventski vijenac s keksima - 1

Za vjenčićima koje izrađuje medicinska sestra iz Splita svake je godine sve veća navala Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 16 Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 3 Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 1 +17 Medicinska sestra Maja Milun iz Splita izrađuje prelijepe adventske vjenčiće - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju