Uvijek nas oduševe kreativne i drugačije ideje za izradu adventskih vijenaca, a jedan takav zaista čaroban i presladak vjenčić izradila je Anamarija Malenica iz Splita.

Svakoga Božića dom Anamarije Malenice i njezine obitelji zablista poput prave božićne bajke, uz mnoštvo svjetlucavih i prelijepih ukrasa koje Anamarija vješto i strpljivo slaže i kombinira.

Svake godine ta kreativna Splićanka sama izrađuje i adventske vjenčiće, a za ovaj Advent napravila je vjenčić od metalnog vlakića koji joj je poklonila prijateljica. Kada je video svog adventskog ukrasa podijelila na društvenim mrežama, oduševila se reakcijama ljudi koji su redom imali samo najveće pohvale za njezino malo remek-djelo.

I sama sam oduševljena kako mi je ispao. Sama radim adventske vijence sebi i svojima doma svake godine. I uvijek volim imati nešto drugačije od drugih. Prošle godine imala sam adventski vijenac na sanjkama, prva sam ga imala i nakon moje objave mnogo njih ga je napravilo, a i ove godine pogotovo, priča Anamarija.

Vlakić kupljen u trgovini Tedi koji joj je najbolja prijateljica poklonila za rođendan Anamarija je odlučila pretvoriti u stvarno poseban adventski vjenčić.

Još prošle godine znala sam da ću ove godine vjenčić raditi u vlakiću. I evo, ostvarilo se, zadovoljno će Anamarija. Vlakić koji je bio potpuno prazan dekorirala je svijećama, zelenilom, cvijećem, umjetnim snijegom, djedicom, a našlo se tu mjesta i za malog vilenjaka koji glumi strojovođu.

I inače volim dekorirati, baš ću za vikend i bor kititi, i ostatak kuće, otkriva. A sudeći prema fotografijama Anamarijina doma za prošli Božić, ne sumnjamo da će i ovih blagdana biti ukrašen poput najslađe božićne bajke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju