Fotografije s vjenčanja uglavnom se opisuju riječima dirljive, romantične, prelijepe, nježne, radosne... No idućih 12 fotografija s vjenčanja najbolje opisuje riječ – presmiješno!

Galerija Najsmješnije fotografije s vjenčanja - 3 Najsmješnije fotografije s vjenčanja - 9 Najsmješnije fotografije s vjenčanja - 10 +8 Najsmješnije fotografije s vjenčanja u 2018. godini  

Međunarodna udruga profesionalnih fotografa za vjenčanja izabrala je najsmješnije fotografije s vjenčanja na svijetu, a ima tu stvarno svega. Od mladenke čija se pozadina stopila s pozadinom psa do gosta koji je zaspao na slavlju, prava je umješnost uspjeti "uloviti" ovako duhovite trenutke i napraviti fotografije koje u vjenčanim albumima mladenaca zasigurno imaju posebno mjesto.

Od mladenke čija se pozadina stopila s pozadinom psa do gosta koji je zaspao na slavlju, prava je umješnost 'uloviti' ovako duhovite trenutke



Kakve su urnebesne trenutke mladenaca i njihovih gostiju fotografi diljem svijeta zabilježili u 2018. godini, pogledajte u fotogaleriji. I nemojte se ustručavati i vlastito vjenčanje obilježiti jednim takvim šaljivim trenutkom – jer bit će to, bez sumnje, fotografija za pamćenje.

Najsmješnije fotografije s vjenčanja - 2 Najsmješnije fotografije s vjenčanja u 2018. godini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju