Božić je pred vratima, a gradovima diljem Hrvatske čuju se zvukovi domaćih hitova. Glazbene zvijezde uvijek su zaposlene u ovo doba godine, a među njima je i mlada splitska pjevačica Albina Grčić, koja je održala koncert je u Novom Parku u sklopu Kaštelanske adventske bajke.

Galerija Albina Grčić na koncertu u Kaštelima Albina Grčić na koncertu u Kaštelima Albina Grčić na koncertu u Kaštelima +4 Mango, Zalando, 119,99 eura

Mlada pjevačica je već pokazala kako ima istančani modni stil, a u jednom se takvom izdanju pojavila i na svom posljednjem koncertu. Umjesto šljokica i mini haljine, Albina je odabrala vrlo ležernu odjevnu kombinaciju s kojom je pokazala da je udobnost ipak na prvom mjestu.

Albina Grčić na koncertu u Kaštelima Albina Grčić na koncertu u Kaštelima (Foto: Sasa Buric/Cropix)

Baza njezine odjevne kombinacije jest jednostavna crna majica, koju je odlično zaokružila moćnim kožnatim hlačama i sivim puloverom s dugmadi. Kada je u pitanju obuća, odabrala je kaubojske čizme do koljena s izvezenim motivima koje su jednostavnim modnim kombinacijama savršen par.

Albina Grčić na koncertu u Kaštelima Stradivarius, Zalando, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kaubojske čizme i gležnjače i ove su godine nezaobilazan dio modnih kombinacija, a zaljubljenice u modu već se godinama ne mogu zasititi kaubojskih modela obuće.

U galeriji na početku teksta pronađite modele kaubojskih čizmica koje će upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. 

Albina Grčić na koncertu u Kaštelima Albina Grčić na koncertu u Kaštelima (Foto: Sasa Buric/Cropix)

Albina: Dominantne hlače koje bi u svakoj kombinaciji vodile glavnu riječ Street style kombinacija Albine Grčić Street style kombinacija Albine Grčić +0 Albina Grčić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju