Nakon što je mnoge osvojio predivnom bridal kampanjom snimljenom na ušću Neretve koja je očarala svojom atmosferom i spojem nezaboravne kulise s bajkovitim vjenčanicama, modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook kolekcije od tridesetak modela.

Cvijet kala kao lajtmotiv kolekcije vjenčanica detalj je koji osvaja na prvu kod novih Alduk vjenčanica. Modni dizajner Ivan Alduk još je jednom "servirao" divnu kolekciju.

Fotografije kojima dizajner predstavlja sve kreativne novosti u novoj kolekciji vjenčanica za ovu godinu snimljene su u njegovu dućanu i showroomu na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava 19. Iza foto objektiva se krije Sanja Jagatić, a ispred njega prekrasna Irena Božić kojoj su stručnjaci iz Marcela studija osmislili jednostavan i efektan beauty look.

'Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno izražavanje i želja nam je uvijek snimiti nešto drukčije i posebno, a spoj ušća Neretve i ovih modernih vjenčanica je baš melem za oči. Svrha modne kampanje je zagolicati javnosti i ne otkriti sve adute na prvu već prenijeti informaciju da su vjenčanice spremne za isprobavanje.

U ovom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo izbora vjenčanice u kojem joj pomaže i sam dizajner, izjavio je Ivan Alduk.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u raskošnu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. Efektne tkanine i detalji su vizualno jako bitni, a osnova je izbor siluete i kroja koji vama i vašoj figuri najviše laska.

Slika nije dostupna Vjenčanice poznatih Hrvatica o kojima se danima raspravljalo na društvenim mrežama

Najbolji savjet koji vam možemo dati pri izboru vaše vjenčanice jest da isprobate ove modele u Alduk showroomu i to tako da rezervirate svoj termin na vrijeme, a najveća je gužva subotom i radnim danima poslijepodne, unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda. Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru u terminu koji će biti samo vaš, poručuju iz Alduka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju