Vjenčanja poznatih osoba tradicionalno izazivaju veliko zanimanje javnosti, pogotovo kada su u pitanju ona na domaćem terenu. Još jednom je to dokazalo vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić.

Galerija Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere Izabel Kovačić u voluminoznoj i raskošnoj vjenčanici Maja Šuput udala se u vjenčanici koju je dizanirao Marko Grubnić +4 Antonija Sandrić

Na društvenim mrežama analizira se svaki detalj koji dospije u medije, a pripadnice ljepšeg spola posebno su zainteresirane za vjenčanice u kojima se udaju naše dame.

Tako ni vjenčanica Hane Huljić nije izbjegla rasprave. Lijepa 31-godišnjakinja udala se u haljini splitskog modnog brenda Arileo napravljenoj posebno za nju.

Hana Huljić u vjenčanici splitskog brenda Arileo Hana Huljić u vjenčanici splitskog brenda Arileo (Foto: Milivoj Lelas/Pixsell)

Dizajner Jurica Pirić, koji sa svojom suprugom Marijom Pirić stoji iza Arilea, uoči Hanina velikog dana otkrio je kako će njezina vjenčanica biti prozračna, lepršava i u duhu Hanine osobnosti.

Vjenčani buket Hane Huljić od gipsofile, ruža i ukrasne trave lagurus ovatus (zečji rep) - 3 Gipsofile i bijele ruže: Vjenčani buket Hane Huljić stvoren za romantičarke

Domenica Žuvela na vjenčanju Hane Huljić nosila je kombinezon u 'denim blue' boji splitskog brenda Arileo - 1 Vjenčana kuma sa stilom: Kako je nastao plavi kombinezon Domenice Žuvele

Inspirirana je vintage modelima, a taj dojam dodatno su pojačale rukavice i elegantni fascinator s mrežicom kojim je Hana nadopunila svoje izdanje.

Maja Šuput udala se u vjenčanici koju je dizanirao Marko Grubnić Maja Šuput udala se u vjenčanici koju je dizanirao Marko Grubnić (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

U stilski drugačijoj vjenčanici 2019. godine Maja Šuput udala se za Nenada Tatarinova. Sudbonosno "da" izrekla je u voluminoznoj haljini koju je za nju napravio njezin prijatelj i dugogodišnji suradnik Marko Grubnić.

Zavirite u galeriju i pogledajte o kojim se još vjenčanicama poznatih Hrvatica danima raspravljalo.

Ankete

(9002) Najljepšu vjenčanicu imala je...

rezultati povratak glasova9409
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju