Haljine dizajnerice Aleksandre Dojčinović imaju posebno mjesto u ormaru mnogih dama iz domaćeg javnog života, a jedna kreacija iz nove kolekcije brenda Leilou by Alex Dojčinović posebno se istaknula i sigurno će je mnoge žene poželjeti imati u ormaru.

 

Kada se spoje domaći dizajn i holivudski glamur nastane glamurozna zlatna haljina s potpisom Aleksandre Dojčinović. Svjetlucava kreacija dio je nove kolekcije domaće dizajnerice predstavljene u utorak na Aleksandrinoj šestoj samostalnoj reviji održanoj u Zagrebu.

Svjetlucava haljina s potpisom Aleksandre Dojčinović bila bi pravi izbor za glamurozan doček Nove godineHaljina izrađena od blještavog zlatnog materijala osvaja atraktivnim krojem koji naglašava žensku figuru. Ima duboki dekolte, nabrani dio na predjelu struka te visoki prorez na sredini, a model neodoljivo podsjeća na nezaboravni glamur osamdesetih. Svečana toaleta bila bi pravi izbor za glamurozan doček Nove godine, a iako je nosiva u rijetkim prilikama, vjerujemo da će se naći na listi želja mnogih Hrvatica.

U fotogaleriji pogledajte i druge kreacije iz nove kolekcije brenda Leilou by Alex Dojčinović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju