Aleksandra Prijović uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima. Tako je bilo i sinoć u Areni u Varaždinu gdje je održala i treći koncert zaredom u posljednja tri dana, a u sklopu turneje „Od istoka do zapada“.

Galerija Aleksandra Prijović u kombinezonu Alexandera McQueena u Varaždinu - 4 Aleksandra Prijović u kombinezonu Alexandera McQueena u Varaždinu - 5 Aleksandra Prijović u kombinezonu Alexandera McQueena u Varaždinu - 2 +2 Aleksandra Prijović u kombinezonu Alexandera McQueena u Varaždinu - 1

Aleksandra Prijović za prvi koncert u glavnom gradu Varaždinske županije odabrala je upečatljivu kreaciju s potpisom Roberta Cavallija sa životinjskim uzorkom, a druge večeri nosila je crnu dugu haljinu koja je razotkrila njezin trbuh.

Na trećem koncertu prednost je dala nenametljivoj klasici s daškom seksipila, ali prije svega udobnosti. Popularna regionalna zvijezda odabrala je upečatljivi kombinezon modne kuće Alexander McQueen.

Alexander McQueen kombinezon, 2890 eura Alexander McQueen kombinezon, 2890 eura (Foto: Farfetch.com)

Kombinezon od vune sastavljen je od dva dijela – gornji dio izgleda poput korzetiranog topa s dvostrukim kopčanjem i džepovima s preklopom, a hlače ravnih i nešto širih nogavica mogu se pohvaliti klasičnim uglačanim naborima.

Crni kombinezon sparila je s tankim kožnatim remenom i cipelama povišenih potpetica, te nekoliko decentnih komada nakita – zlatnom ogrlicom, visećim naušnicama i nekoliko prstena.

Aleksandra Prijović u kombinezonu Alexandera McQueena u Varaždinu - 5 Aleksandra Prijović u kombinezonu Alexandera McQueena (Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix)

Aleksandra Prijović: Maksi haljina golog trbuha za drugi koncert u Varaždinu Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 5 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 8 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 7 +6 Aleksandra Prijović nosi maksi haljinu brenda Artofcb

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju