Aleksandra Prijović odradila je drugi od pet rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni. Njezini hitovi orili su se u dupkom punoj dvorani, a Aleksandra je na koncertu imala i dva posebna gosta.

Galerija Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 1 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 2 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 3 +14 Rihanna u štiklama Harmony

Na pozornici joj se u jednom trenutku pridružio i Bojan Vasković iz grupe Lexington, a atmosferu je dodatno usijala pjevačica Milica Todorović.

Aleksandra Prijović na 2. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na 2. zagrebačkom koncertu (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Aleksandra je prvi koncert otvorila u blještavoj toaleti s dugim rukavima, a drugi u haljini s visokim ovratnikom, dva proreza i cut out detaljima. Haljinu je promijenila, ali povjerenje je poklonila istim štiklama.

Aleksandra Prijović na 2. zagrebačkom koncertu u kultnim štiklama Giuseppea Zanottija Aleksandra Prijović na 2. zagrebačkom koncertu u kultnim štiklama Giuseppea Zanottija (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Naime, na početku oba koncerta nosila je jedne od najpoznatijih štikli na svijetu. U pitanju je model Harmony s potpisom legendarnog talijanskog dizajnera cipela Giuseppea Zanottija.

Štikle Harmony talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija Štikle Harmony talijanskog dizajnera Giuseppea Zanottija (Foto: Giuseppe Zanotti)

Gotovo da nema slavne dame sa svjetske zabavne scene koja u svojoj kolekciji nema ove štikle. Neke, poput Rihanne, toliko ih vole da imaju i nekoliko modela u različitim bojama.

Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 4 Rihanna u štiklama Harmony (Foto: Profimedia/AFP)

Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 3 Rihanna u štiklama Harmony (Foto: Profimedia/AFP)

Nosi ih čak i Blake Lively, muza Christiana Louboutina i zakleta ljubiteljica njegovih štikli s crvenim potplatom.

Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 12 Blake Lively u štiklama Harmony (Foto: Profimedia/AFP)

Ni ona nije odoljela Zanottijevom jednostavnom i klasičnom, ali vrlo elegantnom i senzualnom modelu štikli s prepoznatljiva tri remenčića i patentnim zatvaračem na peti.

Zavirite u galeriji i provjerite koje još poznate dame vole štikle Harmony.

Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 13 Jennifer Lopez u štiklama Harmony (Foto: Profimedia/AFP)

Chanel, Vuitton, Balenciaga... 10 najboljih torbi Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel +10 Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Balenciaga

Pogledajte impresivnu scensku garderobu Aleksandre Prijović o kojoj se priča Bajkerski top modne kuće Alexander McQueen Mini suknja s potpisom modne kuće Alexander McQueen Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu +14 Sako Alexandera McQueena koji je Aleksandra Prijović nosila na koncertu u Beogradu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju