U prostorijama Crowne Plaza hotela u Beogradu Fahreta Živojinović, poznatija pod nadimkom Lepa Brena, predstavila je novu kolekciju svojeg brenda Lady B. Nova kolekcija srpske pjevačice i poduzetnice fokusirana je na komade intimnog rublja i kupaće kostime.

Galerija Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 5 Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 1 Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 3 +2 Aleksandra Prijović i Lepa Brena na predstavljanju nove kolekcije Lady B

Aleksandra Prijović bila je jedna od slavnih uzvanica na predstavljanju nove kolekcije Lady B za jesen 2023. / zimu 2024. godine.

Brenina snaha prilagodila je svoju odjevnu kombinaciju događanju na kojem se nalazila te plijenila pozornost jednostavnim, ali vrlo nosivim street style izdanjem.

U prvom planu nalazio se bodi napravljen od crnog tila koji je pjevačica sparila s plavim trapericama visokog struka i nešto širih nogavica.

Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 1 Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 1 (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Preko ramena je prebacila crni predimenzionirani sako iz Saint Laurenta te je izdanje zaokružila modnim dodacima te luksuzne modne kuće sa sjedištem u Parizu.

Na nogama je nosila popularni model gležnjača Niki. Riječ o niskim špicastim čizmicama napravljenima od janjeće kože koje karakterizira stožasta potpetica od 8,5 centimetara, a koje uvijek privuku poglede.

Saint Laurent gležnjače Niki, 1190 eura Saint Laurent gležnjače Niki, 1190 eura (Foto: internetske stranice proizvođača)

Obuća sa stožastim potpeticama ušla je u modu osamdesetih godina prošlog stoljeća te se otada ciklički vraća na modne piste i na svjetske ulice. Ljubiteljice cipela tvrde da je taj tip obuće ugodniji za nošenje od modela s klasičnom visokom potpeticom, pa ne čudi što ih mnoge dame žele u svojim ormarima.

Aleksandra Prijović u rukama je imala mini verziju crne kožnate torbice Sac de Jour, a izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Njezina svekrva za ovu je pak priliku odabrala crno odijelo napravljeno po mjeri, a sastavljeno od sakoa i hlača. Riječ je o kompletu koje je bilo ukrašeno imenom brenda Lady B, a koji je uostalom dobio ime prema Lepoj Breni.

Aleksandra Prijović na predstvljanju Lady B kolekcije u Beogradu - 4 Aleksandra Prijović i Lepa Brena na predstavljanju nove kolekcije Lady B (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Chanel, Vuitton, Balenciaga... 10 najboljih torbi Aleksandre Prijović Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Chanel +10 Aleksandra Prijović s torbom modne kuće Balenciaga

Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je vjenčanicu princeza-kroja stvorenu za dive Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 9 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 7 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 4 +11 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju