Eva Longoria nije propustila premijeru filma "Miss Bala" održanu u Los Angelesu. Slavna glumica izabrala je bijeli outfit i bež cipele.

Galerija Eva Longoria na premijeri filma \'Miss Bala\' u Los Angelesu - 1 Eva Longoria na premijeri filma \'Miss Bala\' u Los Angelesu - 4 Eva Longoria na premijeri filma \'Miss Bala\' u Los Angelesu - 5 +2 Eva Longoria i Gina Rodriguez na premijeri filma 'Miss Bala'  

Stajling Eve Longorije sastojao se od gornjeg dijela s puf rukavima i choker dodatkom oko vrata, a kroj pomalo podsjeća na stil iz 1980-ih. Hlače širokih nogavica sezale su do poda te su gotovo u potpunosti prekrile cipele 43-godišnje glumice. Odjevnu kombinaciju u bijeloj boji Eva je upotpunila sitnim naušnicama, jačim make-upom i tamnim lakom za nokte.

Modni znalci slažu se da bi žene nižeg rasta trebale izbjegavati ovakav predugačak kroj hlača, no 157 centimetara visoka glumica ipak je izabrala ono u čemu se ona osjeća dobro.

Eva Longoria na premijeri filma \'Miss Bala\' u Los Angelesu - 3 Eva Longoria i Gina Rodriguez na premijeri filma 'Miss Bala' (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

U akcijskoj drami s elementima trilera "Miss Bala" glavnu ulogu tumači Gina Rodriguez, koja je također nazočila premijeri. Gina glumi Gloriju, mladu ženu koja se mora boriti s nemilosrdnim narkokartelom u Meksiku kako bi spasila svoju otetu prijateljicu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju