Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali kada je u pitanju izgled naših omiljenih glumaca ili pjevača – često završimo u nekoj raspravi s onima koji ne dijele naše mišljenje.

Ne razumijem kako ti on može biti privlačan, sigurno ste čuli barem jednom u životu kada ste prijateljici spomenuli nekog od svojih favorita koji baš i ne pripada klubu klasično lijepih muškaraca.

Privlačnost ne proizlazi samo iz izgleda i na nju utječe mnogo različitih faktora od elokvencije, smisla za humor i šarma do brojnih karakternih osobina.

Ono što u nama budi interes i osjećaj privlačnosti netko drugi možda neće ni primijetiti.

Nekad i sad: Najslavniji rokeri - 5 Na početku karijere i danas: 10 slavnih rokera koje žene još uvijek itekako vole

Slika nije dostupna Dokazano (gotovo) savršen: Tko je muškarac s najljepšim licem na svijetu?

Razne stranice često objavljuju popise privlačnih slavnih osoba. Nađe se i mnogo popisa navodno neprivlačnih zvijezda koje su pak mnogima itekako privlačne. 

Tako je jedna stranica glumca Christophera Melonija, zvijezdu serija "Oz" i "Zakon i red: Odjel za žrtve", opisala kao toliko ružnog da vam na kraju postane zgodan.

Ankete

(8334) Najzgodniji iz galerije "neprivlačnih" je...

rezultati povratak glasova9085
rezultati

Obožavateljice detektiva Stablera i ostalih likova koje je taj genijalni glumac utjelovio odmah će vam reći da se riječ ružan nikako ne smije naći uz Melonijevo ime.

Isto vrijedi i za ostale slavne frajere koji se često nađu na takvim popisima, a u našoj galeriji provjerite o kojim se muškarcima iz zabavne industrije radi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju