Amal Clooney snimljena je na njujorškim ulicama sa suprugom Georgeom uoči izlaska. Slobodnu večer od odvjetničkih dužnosti i majčinskih aktivnosti Amal je provela u još jednoj zanimljivoj modnoj kombinaciji.

Galerija Amal Clooney Amal Clooney Čizme visokih sara - 4 +4 Zara, 349,90 kn
Izdanjem je dominirao žuti kaput od Alpaca vune iz Lanvinove jesenske kolekcije, koji se prodaje po cijeni od oko 3000 eura, odnosno 22.000 kuna. On je sakrio i mini crnu haljinu koju je nosila ispod njega. Lanvinov kaput Lanvinov žuti kaput iz ovogodišnje jesenske kolekcije (Foto: modaoperandi.com)
Uz kaput je nosila Balmainove čizme do bedara u bež boji koje se izvrsno sparuju s mini haljinama i suknjama, ali i skinny trapericama. Upravo zato omiljen je komad obuće među ljubiteljicama mode već nekoliko posljednjih sezona.

Kombinaciju je zaokružila ručno rađenom pismom torbicom Danielle Corona za brend Hunting Season od crne talijanske kože.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela čizmi visokih sara po uzoru na Amal Clooney. Amal Clooney Amal Clooney u upečatljivom modnom izdanju u New Yorku (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju