Američki filmski institut dodijelio je Georgeu Clooney nagradu za životno postignuće na gala večeri posvećenoj upravo slavnom holivudskom glumcu.

Galerija Amal Clooney Amal i George na gala večeri Američkog filmskog instituta Amal u haljini modne kuće Prada +1 Amal i George na gala večeri Američkog filmskog instituta U njegovu čast na večeri su se okupile brojne zvijezde filmske industrije, a nije ju propustila ni njegova 40-godišnja supruga Amal.

Ovaj tjedan u obitelji Clooney prepun je veselja. Naime, njihovi blizanci, kćerkica Ella i sin Alexander, 6. lipnja proslavili su svoj prvi rođendan.
Amal i George na gala večeri Američkog filmskog instituta Amal i George na gala večeri Američkog filmskog instituta (Foto: Getty Images)
Šaljivdžija George imao je spreman odgovor na pitanje kako su proveli za rođendan: Djeca su se napila. Došao sam doma i imali su uz sebe bocu alkohola. Danas se osjećaju puno bolje.

Svojim šalama sigurno je opet zabavljao i suprugu, koja cijelu večer nije skidala osmijeh s lica.

Nekoliko stvari koje možda ne znate o njemu. Kao prvo, on je džentlmen. On je džentlmen u punom smislu te riječi, na način koji je tako rijedak ovih dana i možda čak i staromodan. Svi koji ga znaju, čak i oni koji se ne slažu s njim u političkom kontekstu ili su se profesionalno posvađali s njim, reći će vam da nije zaboravio manire. Iako George svoj uspjeh koji danas slavimo skromno pripisuje sreći, ovdje ga je doveo nevjerojatan talent i karakter. Te kvalitete također ga čine sjajnim suprugom i ocem. Srela sam Georgea kada sam imala 35 godina i prihvatila ideju da ću biti usidjelica. Onda smo se upoznavali, počeli skrivati u mom londonskom stanu i vrlo brzo sam shvatila da, bez obzira na to što se s nama dogodilo, više nikada neću željeti biti s nekim drugim.
Amal i George na gala večeri Američkog filmskog instituta Amal i George na gala večeri Američkog filmskog instituta (Foto: Getty Images)
Nisam mogla spavati kada smo bili odvojeni i govorili su mi da imam poseban osmijeh i pokret glavom kada čitam njegove poruke ili pisma koja bi sakrio u mojoj torbi. Pet godina kasnije ništa se nije promijenilo. On je osoba koja ima moju potpunu odanost i osoba čiji me osmijeh svaki put rastopi. Moja ljubavi, s tobom sam pronašla veliku ljubav za koju sam se nadala da postoji, kazala je Amal u svom govoru.

Za ovu prigodu odjenula je ružičastu haljinu modne kuće Prada zanimljiva kroja. U pitanju je lažna mini haljina, tj. spoj dvaju potpuno različitih krojeva. S jedne strane haljina je izgledala kao dugačka toaleta, ali kada se britanska odvjetnica okrenula na drugu stranu, otkrila je visoki prorez i dio haljine mini kroja.
Amal u haljini modne kuće Prada Amal u haljini modne kuće Prada (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju