Amal Clooney sudjelovala je na sastanku UN-a u New Yorku, a u Velikoj Jabuci s odvjetnicom za ljudska prava boravi i njezina majka Baria Alamuddin. Odsjele su u hotelu na Manhttanu, a nakon obavljenog posla Amal je s majkom otišla na večeru.

Galerija Amal Clooney - 8 Amal Clooney - 3 Amal Clooney - 1 +5 Amal Clooney s majkom Barijom Alamuddin u New Yorku

Za razliku od dnevnih poslovnih izdanja, kada bira elegantne haljine užeg kroja i dužine do koljena, za večernji izlazak Amal Clooney odjenula je ležerniju kombinaciju sačinjenu od plavih traperica opuštenog kroja i odrezanih nogavica dužine do iznad gležnja.

Amal nosi traperice brenda RE/DONE, model Stove Pipe, na kojima se ističe visoki struk i ravan kroj nogavica. Stajling je podigla sa štiklama Gianvito Rossi metalik sjaja i s efektnim prozirnim dijelovima, dok je gore nosila atraktivni crop-top s kristalićima te preko njega kraći crni blejzer.

Slika nije dostupna Amal Clooney: Hlače koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom

Uz ''odrezane'' traperice kakve nosi Amal Clooney najbolje pristaju visoke potpetice jer kod takve dužine hlača postoji mogućnost da skrati figuru, pa će dobre štikle biti puno bolji izbor od tenisica i druge vrste obuće ravnog đona.

Amal Clooney - 6 Amal Clooney nosi traperice brenda RE/DONE i štikle Gianvito Rossi (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju