Bračni par Clooney zajedno s djecom, prijateljima i članovima obitelji i dalje uživa u talijanskom suncu.

  Galerija Amal Clooney u lepršavim smeđim hlačama - 2 Amal Clooney u lepršavim smeđim hlačama - 6 Amal Clooney u lepršavim smeđim hlačama - 4 +7 Lijepa odvjetnica nosila je bijelu torbu

Dane u Italiji koriste, između ostalog, za uživanje u finoj talijanskoj hrani, a njihove odlaske u restorane koriste i fotografi kako bi snimili obiteljsku idilu, ali i modne kombinacije odvjetnice Amal Clooney.

Od početka odmora u Lombardiji, na jezeru Como, viđali smo je uglavnom u mini haljinama koje joj sjajno stoje, a sada nas je počastila drugačijim, ali jednako sjajnim modnim odabirom.

Za odlazak na ručak s obitelji odjenula je kratko rezani top u smeđoj boji na tanke bijele bretele, s bijelim rubovima.

Amal Clooney u lepršavim smeđim hlačama - 6 Amal Clooney u lepršavim smeđim hlačama (Foto: Profimedia)

Uparila ga je sa smeđim lepšavim hlačama širokih nogavica i visokog struka. Radi se o modelu hlača koji je ženama omiljen u ljetnim mjesecima jer dopušta koži da diše, a osim toga izgleda jako šik i elegantno. Ove hlače udobne su poput suknje, fleksibilne i nosive u raznim prigodama. U kombinaciji s elegantnim sandalama pretvaraju se u odličan izbor za odlazak na vjenčanja i druge svečane prigode.

Uz smeđi top i hlače, odvjetnica je nosila bijele modne dodatke. Na ramenu je imala bijelu torbu s kojom je uparila bijele sandale.

Amal Clooney u lepršavim smeđim hlačama - 3 Lijepa odvjetnica nosila je bijelu torbu (Foto: Profimedia)

Od sunca se pak zaštitila velikim slamnatim šeširom.

Amal Clooney Amal Clooney: "Neudobna" ljetna haljina za dosad najodvažnije večernje izdanje

Amal Clooney Amal Clooney: Efektna mini haljina i omiljene sandale za izdanje bez greške

U našoj galeriji smo, po uzoru na Amal Clooney, izdvojii nekoliko modela hlača širokoih nogavica koje mogu postati dio vaših ljetnih kombinacija.

Zara, 229,90 kn Zara, 229,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju