Amal i George Clooney uživaju na odmoru u talijanskoj Lombardiji, na jezeru Como. Između ostalog, dane koriste za obilazak tamošnjih znamenitosti, a na jednu od tura brodom su se uputili i u srijedu.

Galerija Amal Clooney Amal Clooney u mini haljini i sandalama s platformom - 1 Amal Clooney u mini haljini i sandalama s platformom - 3 +0 Amal Clooney u mini haljini i sandalama s platformom

S njima su bili i petogodišnji blizanci Aleander i Ella, a obitelj su u stopu pratili i znatiželjni fotografi, koji su posebnu pozornost posvetili lijepoj odvjetnici.

Amal Clooney za obiteljski izlet odjenula je efektnu mini haljinu modne kuće Valentino crveno-bijele boje. Na ramenu je nosila i odgovarajuću torbicu Valentino Garavani.

Amal Clooney u mini haljini i sandalama s platformom - 1 Amal Clooney u mini haljini i sandalama s platformom (Foto: Profimedia)

Valentino Garavani dio je talijanske modne kuće Valentino koji se fokusira na torbice, cipele, sitnu kožnu galanteriju i druge modne dodatke za žene i muškarce, dok se modna kuća Valentino fokusira prvenstveno na odjeću.

Amal Clooney Amal Clooney: "Neudobna" ljetna haljina za dosad najodvažnije večernje izdanje

Haljinu bez rukava, ravnog kroja poznata odvjetnica uparila je s bijelim sandalama otvorenih prstiju s vrtoglavo visokom platformom, kakve žene obožavaju nositi u ljetnim mjesecima, a od sunca se zaštitila velikim slamnatim šeširom i sunčanim naočalama.

Amal Clooney u mini haljini i sandalama s platformom - 3 Amal Clooney u mini haljini i sandalama s platformom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju