Amal Clooney je obožavateljica elegantnih odjevnih komada i modnih dodataka koje na suptilan način naglašavaju njezine ženstvene adute.

Galerija Amal Clooney Amal Clooney nosila je štikle Plexi Gold Gianvita Rossija Amal Clooney uvijek prednost daje eleganciji +1 Amal Clooney u zlatnom kombinezonu i štiklama Gianvita Rossija

Amal Clooney odabrala je elegantno izdanje i za pojavljivanje na konferenciji "We Choose Earth Tour" koja je jučer održana u EDP Teatru u Madridu, a na kojoj je govorila o budućnosti planeta, kao i globalnoj borbi za pravdu i zaštitu ljudskih prava.

Lijepa odvjetnica na pozornici je plijenila pažnju u elegantnom kombinezonu u zlatnoj boji napravljenom od satenskog materijala s jednom naramenicom te trakama koje vise na predjelu struka.

Amal Clooney u zlatnom kombinezonu i štiklama Gianvita Rossija Amal Clooney u zlatnom kombinezonu i štiklama Gianvita Rossija (Foto: Profimedia)

Na nogama je nosila rasprodane štikle s potpisom Gianvita Rossija. Riječ je o legendarnom modelu Plexi za koje talijanski dizajner cipela tvrdi da je savršena kombinacija modernosti i elegancije.

Peta i vrh cipele napravljen je od zlatne lakirane kože, a ostatak od PVC materijala koje pružaju efekt nagosti. Sve je to zaokruženo s tankom iglenom potpeticom od 105 milimetara koja vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

Amal Clooney nosila je štikle Plexi Gold Gianvita Rossija Amal Clooney nosila je štikle Plexi Gold Gianvita Rossija (Foto: Profimedia)

Pravi luksuz ovih cipela leži u zadovoljstvu koji osjetite kada ih stavite na noge, tvrdi Gianvito Rossi, a s njime se slažu i brojne dame koje ih biraju za najraznovrsnije prilike – od večernjeg izlaska do vlastitog vjenčanja.

Amal Clooney je svoj zlatni par štikla sjajno iskombinirala s kombinezonom u istoj nijansi, a izdanje podigla s upečatljivom dijamantnom narukvicom iz Cartiera i parom decentnih naušnica. 

Plexi Gold štikle Gianvita Rossija prodavale su se po cijeni od 690 eura Plexi Gold štikle Gianvita Rossija prodavale su se po cijeni od 690 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju