Uoči početka 80. izdanja tamošnjeg Međunarodnog filmskog festivala u Veneciju je stigao glumac George Clooney sa suprugom Amal Clooney.

Galerija Amal i George Clooney Bračni par Clooney u Veneciji Efektna torba i cipele podigli su izdanje na višu razinu +4 Amal Clooney u Veneciji

Odlično raspoloženi bračni par šetao je Venecijom držeći se za ruke, a lijepa odvjetnica pozornost je, kao i obično, plijenila i svojom odjevnom kombinacijom.

Lijepa Amal nosila je bijelu mini haljinu s cvjetnim uzorkom. Haljina jednostavnog kroja, bez rukava, s okruglim izrezom, ukrašena je crnim cvjetovima.

Amal i George Clooney Amal i George Clooney (Foto: Profimedia)

Amal ju je uparila s elegantnim štiklama modne kuće Roger Vivier. Crne slingback cipele napravljene su od mrežastog materijala, imaju tanku, 6 i pol centimetara visoku, lakiranu potpeticu i lakirani ukras na prednjem dijelu.

Cipele modne kuće Roger Vivier Cipele modne kuće Roger Vivier (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Odvjetnica je kombinaciju upotpunila crnom torbom brenda 16Arlington. Model Kikka napravljen je od kože, s dva našivena džepa na prednjem dijelu i efektnim preklopom.

Efektna torba i cipele podigli su izdanje na višu razinu Efektna torba i cipele podigli su izdanje na višu razinu (Foto: Profimedia)

Inače, filmski festival počinje u srijedu 30. kolovoza i trajat će do 9. rujna, a očekuje se da će se zbog štrajka scenarista i glumaca ove godine crvenih tepihom prošetati manji broj holivudskih zvijezda nego inače. 

Amal Clooney: Mrak štikle od PVC-a s iglenom potpeticom od 10 centimetara Amal Clooney Amal Clooney nosila je štikle Plexi Gold Gianvita Rossija Amal Clooney uvijek prednost daje eleganciji +1 Amal Clooney u zlatnom kombinezonu i štiklama Gianvita Rossija

20 fotografija koje dokazuju da Hrvatice vole dobre štikle Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba +17 Štikle kao dio street style kombinacija u centru Zagreba

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju