Žena koja se u rekordnom roku našla u orbiti neviđene medijske pažnje britanska je odvjetnica i aktivistica za ljudska prava Amal Clooney. Gospođa holivudskog šarmera Georgea Clooneya svakim javnim izlaskom potvrđuje i dodjeljenu joj titulu nove modne ikone

Elegancija, ženstveni krojevi i istančan ukus u odabiru dizajnerskih komada odjeće samo su neki od razloga zbog kojih je Amal Clooney prva na listama najbolje odjevenih žena svijeta.

Odvjetnica čiji se stil kopira, a svaki novi odjevni komad u kojemu se pojavi rasprodaje u rekordnom roku, i u običnom dolasku na aerodrom opravdava dodijeljen joj status modne ikone.

Versace crveni kaput strogog vojničkog kroja i dužine do koljena, odabran za prekooceanski let, Amal je kombinirala s crnim satenskim hlačama i gležnjačama. Dašak glamura uz kaput napravljen od mješavine najfinije svile i janjeće kože, zapečatio je crveni ruž na licu uokvirenim gustim crnim pramenovima kose.

Dosadašnja izdanja gospođe Clooney, koja u dnevnim i večernjim prilikama nose predznak otmjenog, izdvojili smo u fotogaleriji:

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju