Amber Heard nedavno je izrekla sudbonosno da Johnnyju Deppu, dok se Amal Alamuddin na isto zavjetovala Georgeu Clooneyu prošloga ljeta. Iako su obojica holivudskih zavodnika već jednom bila u braku, godinama su javno govorili kako im ponovno uplovljavanje u bračnu luku nije na pameti. Sve dok nisu upoznali njih


Amal Clooney
prije nekoliko je dana proslavila 37. rođendan, a većinu svoga vremena provodi boreći za ljudska prava obespravljenih diljem svijeta.

Unatoč tome, lijepa britanska odvjetnica libanonskih korijena voli modne igre te se svojim elegantnim stilom nametnula kao nova ikona stila.

Čija biste supruga radije bili?

glasova:



U žiži glamuroznih modnih događanja već godinama je prisutna i 29 godina stara Amber Heard, koja je radila kao model za prestižne robne marke, ali je nosila brojne dizajnere na filmskim setovima.

Ove fatalne dame uspjele su osvojiti srca dvojice neuhvatljivih holivudskih zavodnika, a zajednička im je ljubav prema lijepom odijevanju.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako se Amber i Amal snalaze u privatnim trenucima i na crvenom tepihu, a u našoj anketi glasajte za svoju favoritkinju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju