Baby Lasagna postigao je povijesni, najbolji uspjeh Hrvatske na Eurosongu, plasiravši se na drugo mjesto. Iako prvi prema glasovima publike i treći prema glasovima žirija, nije proglašen pobjednikom, ali za nas je Marko, naravno, pobjednik. A pobjednici zaslužuju i spektakularan doček kakav se i priprema na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Galerija Ana Golomejić Baby Lasagna Ples Baby Lasagne oduševio je mališane +1 Baby Lasagna u eurovizijskom kostimu dizajnerice Valentine Pliško

Nakon (ne)prospavane, ali i nezaboravne noći Marko Purišić iz Malmoa se vraća u Zagreb gdje mu se priprema veliki doček.

Od zračne luke do Trga bana Jelačića vozit će ga vozačica ZET-a Ana Golomejić, koja je prije šest godina vozila i naše nogometaše od aerodroma do trga, nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu.

Nakon Vatrenih, upravo je Ani pripala čast da i Marka sretno doveze do trga, kako bi sa cijelim Zagrebom i svima okupljenima na dočeku proslavio svoj fantastičan uspjeh na 68. Eurosongu, o kojem se će zasigurno još puno pisati i govoriti.

Baby Lasagnu će od Zračne luke voziti Ana Golomejić, za koju bismo mogli reći da je već specijalizirana za posebne vožnje. Vozila je Vatrene na dočeke nakon srebra u Rusiji 2018. i bronce u Kataru 2022. Baby Lasagna i njegova ekipa će na Trg doći u kabrio autobusu, baš kao i naši nogometaši, rekli su nam iz ZET-a.

Iako je Ana trenutno u "niskom startu" te dobiva posljednje upute za ovu posebnu vožnju, izdvojila je trenutak kako bi s nama podijelila da je počašćena što ponovo može voziti ekipu koja ja Hrvatsku učinila ponosnom.

Danas vozimo u ritmu Rim Tim Tagi Dim, našalila se Ana.

Baby Lasagna Baby Lasagna (Foto: Sanjin Strukić/Pixsell)

Dok je na jučerašnjim displayima na ZET stajalištima pisalo upravo "Rim Tim Tagi Dim", danas je na njima osvanuo natpis – "Bravo Baby Lasagna!". Na to nemamo što dodati nego se samo pridružiti čestitkama.

Baby Lasagna osvojio je srca diljem Europe i svijeta, a najviše ona kod kuće, što se i moglo vidjeti na dočeku u Zagrebu. Uz mnoštvo okupljenih ondje će ga dočekati i hrvatske zvijezde Eurosonga: Emilija Kokić, Tajči i Let 3.

Ma nema vas svijet! Svim srcem (i tabletićima) uz Baby Lasagnu su svi, pa i kućni ljubimci Tabletić Martine Begović Tabletić na televizoru Petre Obradović Tabletić na televizoru Valente Godić Trbuščić +16 Tabletić na televizoru Kristine Kralj

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju