Veliko finale Eurosonga 2024. svi s nestrpljenjem očekujemo, a poseban su navijački rekvizit nezaobilazni tabletići.

Galerija Tabletić Martine Begović Tabletić na televizoru Petre Obradović Tabletić na televizoru Valente Godić Trbuščić +16 Tabletić na televizoru Kristine Kralj

Jedva čekamo i nadamo se da će tamo negdje poslije ponoći ime našeg Baby Lasagne zasjati na prvom mjestu eurovizijske tablice i da će na kraju večeri podići pobjednički pehar, a da bismo mu poželjeli što više sreće, potrebni su nam i posebni rekviziti kojim ga podržavamo.

Na našem profilu na Facebooku zamolile smo vas da podijelite fotografije svojih tabletića i pokažete nam kako u svojim domovima bodrite Baby Lasagnu, a vrlo brzo su nas preplavile vaše fotografije s pravom domaćinskom navijačkom atmosferom.

Maca Marije Smoljo Maca Marije Smoljo (Foto: Facebook / Marija Smoljo)

Bilo da je riječ o istarskim čentrinima ili nekom drugom vezu, tabletići su preplavili Hrvatsku, a ne nalaze se samo na televizorima.

Nose ih i vaše preslatke mačke, a znamo koliko ih Baby Lasagna voli, ali i psi. Nalaze se na stolovima, zidovima, ma svuda.

Eurovizijska atmosfera Marijane Ostić Eurovizijska atmosfera Marijane Ostić (Foto: Facebook / Marijana Ostić)

Divno je vidjeti toliko iskreno bodrenje našeg predstavnika pa vas ostavljamo da uživate u galeriji s vašim fotografijama koju smo vam pripremile. 

Tabletić Vanje Kapusin Tabletić Vanje Kapusin (Foto: Facebook / Vanja Kapusin)

Tabletići su ponovno u trendu, a mi znamo kako ih što bolje iskoristiti Izlog Adriane Meglaj kao podrška Baby Lasagni Fotografija iz Muzeja osamdesetih u Zagrebu Tabletić s likom mačka Stipe +1 Tabletići

Baby Lasagna: Heklani hoodie izrađen od tabletića za događanje uoči polufinala Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 8 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 7 +6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju