"Bubabu Božić u teatru“ naziv je nove modne kampanje dizajnerice Gorane Milaković, a u glavnoj ulozi modela našla se prekrasna splitska glumica Ana Gruica Uglešić.

Kolekcijom dominiraju neobični zimski komadi koji spajaju ženstvenost i pozitivnu “pomaknutost”. Elegantna, potpuno drugačija, odvažna kolekcija koja jednostavno "miriše“ na blagdane i dobru zabavu.

U prvi pogled upada nekoliko modela svečanih hlača predimenzioniranog kroja u odvažnim bojama i s blještećim aplikacijama koje jamče udobnost. Posebno će se svidjeti damama koje vole izgledati glamurozno, ali ne vole nositi haljine.

U kolekciji prevladavaju klasična i bezvremenska crna boja, blagdanska i uvijek ženstvena crvena te srebrna za one odvažnije dame koje znaju što žele. Krzno i novogodišnje neizostavne šljokice također su dio ove modne poslastice.

Kampanja je snimljena u Gradskom Kazalištu Mladih u Splitu, koje je rado otvorilo svoja vrata ovakvoj kazališno-umjetničkoj priči, a u glavnoj ulozi modela našla se prekrasna, temperamentna, splitska glumica Ana Gruica Uglešić, tako da ne čudi naziv same kampanje "Bubabu Božić u teatru“.

Talentirana i svestrana splitska dizajnerica Gorana Milaković na ovaj je način htjela prikazati splitski duh uz pomoć ujedinjene ženske snage koja odiše čitavom kampanjom.

Ana Gruica Uglešić - 8 Ana Gruica Uglešić glavni je model božićne kampanje Gorane Milaković (Foto: Ivan Gudić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju