Ana Gruica Uglešić otputovala je na kratki odmor u New York te je na svom Instagramu objavila fotografije s dvije njujorške lokacije. Glumica je pozirala na željezničkoj stanici za Manhattan i Brooklyn te u kultnom Central parku, jednoj od najpoznatijih lokacija u Velikoj Jabuci.

Galerija Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić u haljinici iz Stradivariusa u New Yorku - 3 Ana Gruica Uglešić u haljinici iz Stradivariusa u New Yorku - 2 +5 Ana Gruica Uglešić u haljinici iz Stradivariusa u New Yorku  

Za fotografiranje i obilazak New Yorka Ana Gruica Uglešić odabrala je odjevno izdanje koje spaja ženstvenost i udobnost. Odjenula je kratku bijelu haljinu sa cvjetićima iz trgovine Stradivarius, a ovaj slatki romantični model dolazi i u plavoj verziji s bijelim cvjetovima. 

Haljinica bez rukava ima četvrtasti izrez i deblje naramenice te traku za vezanje na predjelu dekoltea. Haljina je u gornjem dijelu rastezljiva dok je donji dio lijepo lepršav.

Ana Gruica Uglešić nosi ljetnu haljinicu iz Stradivariusa (25,99 eura) Ana Gruica Uglešić nosi ljetnu haljinicu iz Stradivariusa (25,99 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Savršeno! Lagano a la Marilyn Monroe s haljinom, komentirala je Anina pratiteljica na Instagramu, usporedivši je s kultnom scenom s bijelom haljinom iz filma "Sedam godina vjernosti", čija se radnja odvija u New Yorku.

Ana Gruica Uglešić nosi tenisice Adidas ZX 5K Boost 'Grey Sky Rush' Ana Gruica Uglešić nosi tenisice Adidas ZX 5K Boost 'Grey Sky Rush' (Foto: www.flightclub.com)

Haljinu koja na poluotvorenim leđima ima dvije deblje trake splitska glumica i trenerica fitnessa spojila je s tenisicama Adidas ZX 5K Boost 'Grey Sky Rush'. Tenisice u kombinaciji bijele, crne i svijetlo plave boje imaju žuti deblji potplat te djeluju vrlo udobne i pogodne za duže hodanje.

Velika mekana prošivena torba tamno plave boje te moderne sunčane naočale svijetlo plavih okvira dale su dodatan šarm njujorškom stajlingu Ane Gruice Uglešić.

Stradivarius haljina, 25,99 eura Stradivarius haljina, 25,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

"Tijelo je vrh": Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju koji ne trpi mane Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju iz Zare Ana Gruica Uglešić u dvostrukom bikiniju iz Zare Ana Gruica Uglešić nosi dvostruki bikini iz trgovine Zara - 1 +2 Ana Gruica Uglešić nosi dvostruki bikini iz trgovine Zara - 2

Ana Gruica Uglešić: Obične, a predobre štikle kojima su kratke hlačice super par Ana Gruica Uglešić na predstavljanju serije jahti koje čuvaju okoliš - 4 Ana Gruica Uglešić na predstavljanju serije jahti koje čuvaju okoliš - 2 Ana Gruica Uglešić na predstavljanju serije jahti koje čuvaju okoliš - 3 +7 Ana Gruica Uglešić na predstavljanju serije jahti koje čuvaju okoliš - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju