Kožnati odjevni komad veliki su hit ove zime među slavnim damama, a nosi se sve od mini haljina do predimenzioniranih kaputa napravljenih od prave ili umjetne kože.

Kožnati odjevni komadi izgledaju vrlo efektno, lako se kombiniraju s drugom odjećom, a u njima dama uvijek izgledaju dotjerano i lijepo. Ne čudi stoga što mnoge dame biraju kožu za posebne prilike.

Jedna od njih je i Ana Gruica Uglešić. Hrvatska glumica prošetala je Splitom sa svojim suprugom kako bi upila blagdansku atmosferu uoči Božića, a za ovu priliku odabrala je jednostavno, ali efektno izdanje kojim je dominirala upravo kožnata suknja.

Točnije, odabrala je midi model talijanskog brenda MSGM iza kojeg stoji kreativni direktor Massimo Giorgetti. Suknja u boji konjaka je napravljena od umjetne kože, a karakterizira je dugi prorez na prednjem dijelu koji na suptilan način razotkriva noge.

Ana Gruica Uglešić je kožnatu suknju sparila sa sivom vunenom vestom i kariranim kaputom, a izdanje je zaokružila s parom kožnatih čizama krokodilskog uzoraka koje imaju iglenu potpeticu.

U rukama je nosila kožnatu torbu, a na licu predimenzionirani model sunčanih naočala modne kuće Prada.

MSGM suknja, 515 eura MSGM suknja, 515 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ana Gruica Uglešić: Izdanje u kojem su poderane traperice i najudobnije čizme pun pogodak Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 5 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 6 +3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 2

Ana Gruica Uglešić: Haljina i vrtoglave štikle za odlazak u kazalište s kojih je teško skrenuti pogled Ana Gruica Uglešić uvijek plijeni pažnju Ana Gruica Uglešić u Zarinoj crvenoj haljini i sandalama Stevea Madden Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga +3 Zara crvena haljina s vezanjem na leđima, 79,95 eura - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju