Ana Gruica Uglešić je bila jedna od slavnih dama koja je došla na premijeru Crvene vode u režiji Ivice Buljana u Hrvatskom narodnom kazalištu Split. Po uzoru na boju u imenu krimića Jurice Pavičića, lijepa glumica odabrala je haljinu u jarkocrvenoj nijansi.

Galerija Ana Gruica Uglešić uvijek plijeni pažnju Ana Gruica Uglešić u Zarinoj crvenoj haljini i sandalama Stevea Madden Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga +3 Zarina haljina prodaje se po cijeni od 79,95 eura, te ima zanimljiv detalj na leđima

Ana Gruica Uglešić plijenila je pažnju na premijeri u elegantnoj haljini napravljenoj od 29 posto viskoze, a koja na suptilan način naglašava žensku siluetu.

Riječ je o popularnom modelu iz Zare s dugim rukavima, okruglim izrezom i porubom do sredine lista. 

Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Haljina ima i senzualni dodatak na leđima – vezice s kojima se model zatvara i prilagođava figuri žene koja ga nosi.

Ana Gruica Uglešić haljinu je sparila s upečatljivim parom sandala otvorenih prstiju.

Zara crvena haljina s vezanjem na leđima, 79,95 eura - 1 Zarina haljina prodaje se po cijeni od 79,95 eura, te ima zanimljiv detalj na leđima (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Točnije, nosila je štikle Stevea Maddena ukrašene sa svjetlucavim kamenčićima koje krasi i iglena potpetica od 10,5 centimetara.

Splitska glumica izdanje je završila sa crnom torbicom i s nekoliko upečatljivih komada nakita koji su se sjajno uklopili u ostatak kombinacije.

Steve Madden sandale, 137 eura Steve Madden sandale, 137 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Suknja Ane Gruice Uglešić koja vizualno smanjuje struk Ana Gruica Uglešić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Next prugasta suknja, 123 eura H&M prugasta suknja, 19,99 eura +1 Zara, prugasta suknj,a 39,95 eura

Haljina za crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić koja iznenadi kada se pogleda odostraga Ana Gruica Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić +1 Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju