Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem ovoga je vikenda došla na zagrebačku špicu, a zgodni par uživao je u sunčanoj suboti. Središtem Zagreba prošetali su držeći se za ruke, a atraktivna Ana poglede je privlačila i svojom modnom kombinacijom.

Galerija Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 5 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 6 +3 Ana Gruica Uglešić uz traperice nosi šlapaste čizmice

Za dolazak na zagrebačku špicu Ana Gruica Uglešić svoju modnu kombinaciju složila je od svjetloplavih traperica širokih nogavica s izrazito poderanim dijelovima koji otkrivaju bedra.

Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 1 Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Traperice ispranog izgleda kombinirala je uz smeđu bundicu s pojasom za vezanje oko struka. Ispod bunde, kako se čini, nosila je traper-košulju svjetloplave boje, dok su torba i čizme bile usklađene bojom. Nosila je mekanu torbu od brušene kože bež nijanse i šlapaste čizmice u stilu agsica, vrlo slične nijanse kakve je torba.

Outfit za šetnju Zagrebom sa suprugom Boranom Uglešićem glumica i trenerica fitnesa podigla je ručnim satom i sunčanim naočalama brenda Ray-Ban.

Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ana Gruica Uglešić: Haljina i vrtoglave štikle za odlazak u kazalište s kojih je teško skrenuti pogled Ana Gruica Uglešić uvijek plijeni pažnju Ana Gruica Uglešić u Zarinoj crvenoj haljini i sandalama Stevea Madden Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga +3 Zara crvena haljina s vezanjem na leđima, 79,95 eura - 1

Suknja Ane Gruice Uglešić koja vizualno smanjuje struk Ana Gruica Uglešić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Next prugasta suknja, 123 eura H&M prugasta suknja, 19,99 eura +1 Zara, prugasta suknj,a 39,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju