Ana Gruica Uglešić često privlači pažnju odjevnim kombinacijama, a inspiraciju za modne igre rado dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Galerija Ana Gruica Uglešić CCC balerinke, 39,99 eura Reserved balerinke, 39,99 eura +1 Mango, 45,99 eura

Splitska glumica na svojem je Instagramu nedavno podijelila i vrlo jednostavno, ali efektno street style izdanje koje u prvi plan stavlja udobnost.

Ana Gruica Uglešić iskombinirala je svjetlosmeđe hlače predimenzioniranih nogavica sa širokom majicom na prugice i tričetvrt rukavima talijanskog brenda Seventy Venezia iz njihove nove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine.

Izdanje je zaokružila takozvanim nevidljivim balerinkama – kožnatim modelom cipela ravnih potplata u boji kože koje se stapaju s nogama i vizualno produžuju figuru. Baš zato čest su prizor u brojnim ženskim ormarima.

Ana Gruica Uglešić: Odvažno izdanje za vjenčanje u dugoj haljini s prorezima Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 4 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 5 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje - 1 +1 Ana Gruica Uglešić na vjenčanju Iris Rajčić i Marka Livaje

Balerinke iz Zare kojima se modne urednice dive, a žene ih žele u proljetnoj garderobi Baršunaste balerinke iz Zare - 4 Baršunaste balerinke iz Zare - 3 Baršunaste balerinke iz Zare - 2 +1 Baršunaste balerinke iz Zare - 1

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela nevidljivih cipela ravnog đona po uzoru na Anu Gruicu Uglešić. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju