U Hrvatskom narodnom kazalištu Split održana je premijera predstave "Tiha noć", dramatizacija novelete iz romana "Kronika o našem Malom mistu" Miljenka Smoje koju potpisuje Ivica Ivanišević. Uprizorenjem te predstave splitski HNK obilježava stotu obljetnicu rođenja Miljenka Smoje, najvećeg splitskog pisca 20. stoljeća.

Galerija Ana Gruica Uglešić u Zarinoj haljini na premijeri predstave Tiha noć u HNK Split - 4 Ana Gruica Uglešić u Zarinoj haljini na premijeri predstave Tiha noć u HNK Split - 2 Ana Gruica Uglešić u Zarinoj haljini na premijeri predstave Tiha noć u HNK Split - 1 +3 Ana Gruica Uglešić nosi Zarinu zelenu haljnu s bijelim maslačcima

Miljenka Smoju obično se predstavlja kao velikog dalmatinskog kroničara iako se on nikada nije htio gurati među pisce povijesti. Znao je da tamo vlada poprilična gužva, pa je umjesto o velikim istinama izabrao pisati o malim ljudima.

Njegovi likovi odlična su zdravlja, neobično vitalni, jednako uskogrudni, isključivi i obuzeti željom za dominacijom kao nekada. Naravno, ima i onih koji stoje po strani, koji su izabrali svjedočiti komediji umjesto da u njoj sudjeluju. I jedne i druge vidjet ćete večeras na sceni, ali i u gledalištu, sjedit će u vašoj blizini. Možda im i sami pripadate, pa ustvari nećete gledati kazališnu predstavu, nego tek zuriti u zrcalo, opisuju na internetskoj stranici HNK Split predstavu "Tiha noć", na čiju je premijeru došla i Ana Gruica Uglešić.

Ana Gruica Uglešić u Zarinoj haljini na premijeri predstave Tiha noć u HNK Split - 2 Ana Gruica Uglešić u Zarinoj haljini na premijeri predstave 'Tiha noć' u HNK Split (Foto: Josko Supic/Cropix)

Glumica i instruktorica fitnesa i joge za večer u kazalištu odabrala je cvjetnu maksi haljinu iz jedne od prošlih kolekcija highstreet brenda Zara. Riječ je o romantičnom modelu zelene boje ukrašenom bijelim maslačcima, a ženstvenom dojmu doprinose i gola ramena te malo drugačiji srcoliki dekolte. Voluminozni dugački rukavi na krajevima su skupljeni gumicom, a ima i džepove, detalj koji svaku haljinu čini još zanimljivijom.

Ana Gruica Uglešić u Zarinoj haljini na premijeri predstave Tiha noć u HNK Split - 5 Ana Gruica Uglešić nosi Zarinu zelenu haljnu s bijelim maslačcima (Foto: Zara)

Uz efektnu Zarinu haljinu Ana Gruica Uglešić kombinirala je blejzer boje bjelokosti lagano oversized kroja sa satenskom podstavom te nabrane čizme gotovo jednake nijanse s decentnim efektom zmijske kože. Dašak luksuza svom stajlingu lijepa glumica dodala je bijelom torbicom francuske modne kuće Saint Laurent.

Izrez na haljini Ane Gruice Uglešić koji se ne viđa često na hrvatskoj sceni Ana Gruica Uglešić uvijek privuče pažnju svojim osebujnim modnim kombinacijama Haljina Christophera Esbera, 557,50 eura Prednji dio haljine +0 Stražnji dio haljine

Ana Gruica Uglešić u balerinkama koje se mogu kombinirati uz ama baš sve Ana Gruica Uglešić CCC balerinke, 39,99 eura Reserved balerinke, 39,99 eura +1 Mango, 45,99 eura

Ana nosi prošiveni model Loulou izrađen od glatke kože, koji se opisuje kao kompaktan s dobro organiziranom unutrašnjosti s dva pretinca, taman prave veličine za mobitel, novčanik, ključeve i još pokoju sitnicu. Za malo glamura Ana Gruica Uglešić odlučila se za zlatni nakit te je nosila zlatne naušnice, lančić s medaljonom i svjetlucavu narukvicu.

Ana Gruica Uglešić nosi bijelu torbu modne kuće Saint Laurent Ana Gruica Uglešić nosi bijelu torbu modne kuće Saint Laurent, model Loulou (Foto: www.net-a-porter.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju