Zimsku sezonu mnogi doživljavaju kao modno najdosadniju kada su pitanju street style kombinacije. Tada je odjeća uglavnom skrivena ispod debelih kaputa i toplih jakni, ali i uz pomoć tih komada itekako možete dočarati svoj stil i osobnost.

Galerija Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +3 Krzneni kaput brenda Karl Lagerfeld

Primjerice, kaput koji je na zagrebačkoj špici nosila Ana Sasso već na prvi pogled otkriva da se jedna od najpoznatijih hrvatskih ljepotica ne boji odvažnih odjevnih komada koji je lansiraju u centar pažnje.

Krzneni kaput brenda Karl Lagerfeld Krzneni kaput brenda Karl Lagerfeld (Foto: Karl Lagerfeld)

Splitska misica nosila je kaput modnog brenda Karl Lagerfeld od umjetnog krzna. Model s kariranim uzorkom u crnoj i bijeloj boji uistinu je pravi statement kaput uz koji ostali odjevni komadi padaju u drugi plan.

On je bio glavna zvijezda kombinacije u kojoj su se našle i neutralne traperice skinny kroja u klasičnoj tamnoplavoj nijansi.

Ana Sasso na zagrebačkoj špici u efektnom kaputu Ana Sasso na zagrebačkoj špici u efektnom kaputu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz njih je Ana nosila i crne gležnjače Karla Lagerfelda s efektnom potpeticom visine devet centimetara. Kombinaciju je zaokružila jednostavnom dnevnom ručnom torbom talijanskog brenda Braccialini s motivom srca te sunčanim naočalama predimenzioniranog četvrtastog okvira.

Zavirite u galeriju i pogledajte još street style izdanja Ane Sasso sa zagrebačke špice.

Čizme brenda Karl Lagerfeld Čizme brenda Karl Lagerfeld (Foto: Karl Lagerfeld)

Efektan kaput Hane Huljić Grašo košta 36 eura i ima kroj koji pristaje baš svima Hana Huljić Grašo i Ivan Huljić Reserved, 35,99 EUR Reserved, 35,99 EUR +1 Hana Huljić Grašo u kaputu brenda Reserved

30 izdanja sa zagrebačke špice u kojima vlada trenutačno najpopularniji model kaputa Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 1 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 2 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 4 +23 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju