U hotelu Sheraton u Zagrebu završeno je šesto izdanje humanitarne revije City Modus čiji je prihod otišao udruzi Pink Life za pomoć ženama oboljelim od raka dojke.

Galerija Ana Sasso na humanitarnoj reviji City Modus - 3 Ana Sasso na humanitarnoj reviji City Modus - 1 Ana Sasso na humanitarnoj reviji City Modus - 2 +0 Ana Sasso na humanitarnoj reviji City Modus

Na crvenom tepihu revije prošetale su brojne poznate osobe iz svijeta glume, politike, sporta i manekenstva. Jedna od njih bila je i Ana Sasso koja je privukla mnoge poglede.

Miss Jugoslavije 1982. godine i popularna Pipi djevojka iz reklame za istoimeno piće Dalmacijavina nije se mnogo promijenila.

Iako se nalazi na pragu 60. rođendana, lijepa Dalmatinka samouvjereno je hodala modnom pistom u zanosnoj crvenoj kreaciji koja je razotkrila ženstvenu siluetu.

Ana Sasso na humanitarnoj reviji City Modus - 4 Ana Sasso na humanitarnoj reviji City Modus (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Nosila je haljinu ogoljenih ramena ukrašenu čipkom koja se pripija uz gornji dio tijela, te ležerno pada do poda, dok su ispod poruba provirivale srebrne sandale povišenih potpetica.

Ana Sasso je izdanje zaokružila visokim konjskim repom koji je razotkrio par visećih naušnica sastavljenih od zvjezdica.

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Đurđa Tedeschi: Najudobnija haljina za potvrdu titule najbolje odjevene Hrvatice Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 8 Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 9 Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 4 +5 Đurđa Tedeschi na otvorenju izložbe Mare Bratoš u Dubrovniku - 5

Slavne dame na humanitarnoj reviji City Modus nosile su haljine domaćih dizajnera i brendova – Botun, Vibela, Calico Moods, I do Weddings, MH by Monika Hršak te nakit Cyber looka.

Ana Sasso na humanitarnoj reviji City Modus - 2 Crveni ruž sjajno se uklopio u ovo modno izdanje Ane Sasso (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju