Prema drevnim vjerovanjima, dužina prstenjaka u odnosu na kažiprst otkriva mnogo o našoj osobnosti. Pročitajte analizu u nastavku teksta i procijenite ima li istine u njoj

Analize osobnosti na temelju fizičkih osobina nisu rijetkost, vjerovali mi u njih ili ne. Mnoge vuku korijene iz drevnih vremena, a jedna je od najpopularnijih i analiza osobnosti na temelju dužine prstenjaka i kažiprsta.

Pogledajte svoju lijevu ruku, uočite dužinu prstenjaka u odnosu na kažiprst i pročitajte što ona otkriva o samoj suštini vaše osobnosti.

Stručnjaci za ovakve analize smatraju da bismo se trebali malo dublje zagledati u sebe ako se ne prepoznamo u njima jer nas one mogu usmjeriti prema životu koji će nas u potpunosti ispunjavati.

Pogledajte svoju lijevu ruku, uočite dužinu prstenjaka u odnosu na kažiprst i pročitajte što ona otkriva o samoj suštini vaše osobnosti.

Tip A - prstenjak duži od kažiprsta

Volite riskirati i to vam se uvijek isplati. Isijavate šarm i zbog toga muškarci vole flertati s vama, a uvijek i odgovaraju na vaš flert. Znate što želite i potrudit ćete se da postignete svoj cilj bez obzira na sve, a vašu ambicioznost mnogi će krivo nazvati agresivnom.

Idealan posao za postizanje uspjeha i osobno ostvarivanje: marketing, trgovina, sva radna mjesta koja uključuju direktan rad s ljudima

Tip B – prstenjak kraći od kažiprsta

Obožavate izazove. Samouvjereni ste, neustrašivi, rođeni za mjesto vođe. U stresnim situacijama volite preuzeti kontrolu u svoje ruke i mirno se fokusirate na traženje rješenja za problem koji je pred vama. Snalažljivi ste i zato vam se prijatelji uvijek obraćaju kada su u potrazi za dobrim savjetom.

Analize osobnosti na temelju fizičkih osobina nisu rijetkost, vjerovali mi u njih ili ne.

Idealan posao za postizanje uspjeha i osobno ostvarivanje: učitelj, profesor, političar

Tip C – prstenjak i kažiprste jednake dužine

Smireni ste i osjećajni. Empatična ste osoba koja suosjeća s problemima drugih ljudi pa vam mnogi često povjeravaju svoje najdublje tajne, ponekad čak i osobe koje uopće ne poznajete. Svojom toplinom jednostavno svima ulijevate povjerenje, a vi ste ionako najsretniji kada nekome možete pomoći.

Idealan posao za postizanje uspjeha i osobno ostvarivanje: medicinska sestra, socijalni radnik, psihoterapeut
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju