Kandidatkinja posljednjeg celebrity Masterchefa i naša poznata komičarka Andrea Andrassy prošli se vikend okušala u kulinarskom duelu pripremanja slasne torte i rođendanskih slastica protiv kolege Marija Petrekovića na 10. rođendanu Roses Designer Outleta.

 

Povodom dodatnih rođendanskih popusta koji nas očekuju u ovoj šoping-meki sljedećih deset dana, 2. do 11. studenog, Andrea nam je otkrila koji su to njezini najdraži modni ulovi.

Za sebe kaže da nije osoba koja voli davati mnogo novca za odjevne predmete, zato je uvijek sretna kad naleti na nešto povoljno, pogotovo ako je prije bilo vrlo skupo. Na ovih pet ulova posebno je ponosna:

1. Marc Jacobs torbica

Kupila sam je u outletu na Havajima, prije je koštala 700 dolara, a tad je bila snižena na 350. Dugo sam se premišljala hoću li ju uzeti, ali drago mi je da jesam jer je crna, klasična kožna torba i stalno ju nosim.

2. Nude sandale iz Primarka

Moj posao uključuje puno pojavljivanja na raznim eventima i snimanjima, a za to nikad dosta cipela. Međutim, ne volim kupovati skupe cipele, eventualno bih više platila neke za koje znam da ću ih često nositi. Nude sandale koje sam kupila u Primarku jedne su od najljepših koje imam, definitivno su najudobnije koje imam, a platila sam ih vrtoglavih 6 eura.

3. Twins majica s likom Kinderlada kravice

Obožavam nositi traperice i majice, a jedna od omiljenih majica mi je bijela majica kratkih rukava s likom kravice iz Kinderlade. Vraća me u djetinjstvo, a vraća i sve ostale koji me vide u njoj.

4. Star Wars pidžama

I pidžama na jednoroge… imam jako puno pidžama i obožavam ih, a Starwars i jednorog pidžama su mi favoriti.

5. Chicago Bulls dres sa šljokicama

Još od djetinjstva obožavam boje Chicago Bulls dresova, a kad sam na Maji Šuput vidjela verziju sa šljokicama, istog trena sam joj poslala poruku da vidim gdje ga je nabavila. Odgovorila mi je za 5 minuta, a za još 5 sam dovršavala kupovinu svojeg. Sad imamo isti, a ako itko pita, reći ću da me Maja kopira.

Oni koji su posjetili Roses Designer Outlet mogli su provjeriti koje je sve slastičarske trikove naučila Andrea u popularnom kulinarskom showu, ali nikako ne propustite priliku za dobar modni ulov uz rođendanske popuste i akcije.

Galerija Andrea Andrassy u lovu na snižene komade Tom Tailor prije 579,99 kn, sada 405,99 kn Shoebox prije 349,90 kn, sada 175 kn +28 OVS prije 230 kn, sada 150 kn

U našoj galeriji pogledajte samo djelić onoga što možete ugrabiti nađete li se do 11. studenog u Roses Designer Outletu u Začretju. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju