Angelina Jolie trenutno boravi u Rimu, a vrijeme u glavnom gradu Italije vrlo je slično onom u Hrvatskoj. I ondje je pala kiša, no glumicu to nije spriječilo da dan iskoristi za privatni obilazak antičkih građevina po kojima je Rim poznat.

Galerija Angelina Jolie u obilasku antičkih građevina tijekom kišnog dana u Rimu - 4 Angelina Jolie u obilasku antičkih građevina tijekom kišnog dana u Rimu - 3 Angelina Jolie u obilasku antičkih građevina tijekom kišnog dana u Rimu - 2 +3 Angelina Jolie nosi klasične salonke svijetlosmeđe boje

Tijekom obilaska Rima Angelina Jolie imala je pratnju, a jedan od asistenata nosio je kišobran kako bi slavnu glumicu zaštitio od kiše koja je jako padala. Unatoč vremenskim neprilikama, Angelina nije odustala od besprijekorne klasične elegancije kada je riječ o odjevnom stajlingu.

Uvijek vjerna modnom minimalizmu, 46-godišnja oskarovka outfit je složila od dugačkog crnog kaputa oversized kroja ispod kojeg je nosila crnu vunenu haljinu pripijenog kroja s lađa-izrezom te dužine do sredine listova. Crni outfit podigla je salonkama svijetlosmeđe boje s umjereno visokom potpeticom.

Angelina Jolie u golim štiklama koje su neki modni znalci već otpisali - 1 Angelina Jolie: "Gole" štikle na koje bi neki modni znalci imali prigovor

Angelina Jolie u suknji savršenoj za proljeće i balerinkama - 3 Angelina Jolie: Suknja savršena za proljeće koja voli i ravni đon i potpetice

Klasične salonke sinonim su za eleganciju i ženstvenost, no možda nisu najzgodniji izbor za kišu jer se stopala u njima lako smoče, što je i Angelina Jolie možda iskusila obilazeći antičke rimske građevine.

Angelina Jolie u obilasku antičkih građevina tijekom kišnog dana u Rimu - 5 Angelina Jolie u obilasku antičkih građevina tijekom kišnog dana u Rimu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju