Odjevni stil Angeline Jolie sinonim je za modni minimalizam za koji se slavna glumica odlučuje i u najsvečanijim i u svakodnevnim prilikama. Tako je i u svom posljednjem pojavljivanju u javnosti pokazala vrlo 'basic' odjevno izdanje koje se često viđa.

Angelina Jolie fotografirana je ispred hotela Cara u Los Felizu, četvrti Los Angelesa. Nosila je dugački crni kaput laganog oversized kroja, a uz njega salonke boje kože na umjereno visoku potpeticu.

Iako su takvi nude modeli popularni jer zbog efekta stapanja s bojom kože vizualno izdužuju noge, neki modni znalci ipak bi imali prigovor na model kakav nosi Angelina. Naime, oni kažu da nude štikle koje se u potpunosti stapaju s tonom kože, kakve nosi 46-godišnja glumica, više nisu u trendu te da su puno bolji izbor modeli koji su malo tamniji od tona kože.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Suknja savršena za proljeće koja voli i ravni đon i potpetice

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Kombinacija koja na hrvatskim ulicama (vjerojatno) ne bi prošla

Bez obzira na to, Angelina Jolie izgledala je vrlo elegantno u svijetlim salonkama i crnom kaputu, a za još malo svevremenske klasične elegancije dodala je crnu torbu od glatke kože s ručkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju