Dobro raspoložena mama nije mogla skinuti osmijeh s lica dok je šopingirala sa svojim kćerima Shiloh i Zaharom u New Yorku. Suprotno uobičajenom casual stilu koji njeguje u obiteljskom okruženju, Angelina Jolie je za kupovinu s djevojčicama obula čizme na visoku poteticu i kombinirala je elegantnu modnu kombinaciju


Angelina Jolie
za crveni će tepih odjenuti raskošnu dizajnersku haljinu. Dok obavlja razgovore vezane uz njen humanitarni rad obično ćemo je vidjeti u damskom kompletiću koji odgovara prilici, a u privatnim trenucima nosit će vrlo opuštene modne komade poput ravnih cipela, hlača i širokih majici.

Angelina Jolie uživa u pravom ženskom šopingu sa svojim kćerima Shiloh i Zaharom.

Rijetko kad ćemo je vidjeti u obiteljskom šopingu u čizmama do koljena s visokom potpeticom, uskom komletiću i s kompletnim make-upom na licu. Upravo je tako 'sređena' uhvaćena okom objektiva dok je obavljala kupovinu sa svojim kćerima Shiloh i Zaharom.

Djevojčice su pak pokazivale svoju individualnost odjevene u casual kombinacije koje priliče djevojčicama nihovih godina. Čvrsto su držale obje ruke slavne mame, te se očigledno odlično zabavljale jer nisu skidale osmijeh s lica.

Angelina Jolie trenutno promovira po svijetu svoj zadnji redateljski uradak – sportsku dramu Unbroken, a zauzeta je i sa snimanjem filma By the Sea u kojem se pojavljuje uz supruga Brada Pitta.

U našoj fotogaleriji pogledajte najmedenije trenutke obitelji Jolie-Pitt.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju