Američka glumica pojavila se u pred Vijećem UN-a kako bi progovorila o teškoj situaciji u Siriji. Zgodna mama i humanitarka za tu je prigodu odabrala jednostavni, ali efektni kostim bijele boje s daškom ljeta, koji je kombinirala uz cipele visokih potpetica


Angelina Jolie
posjetila je središte Ujedinjenih Naroda u New Yorku, kako bi pred izrazila svoje brige vezane uz kvalitetu života u ratom pogođenoj Siriji, s obzirom da je u ovu zemlju otputovala u nekoliko navrata u svojstvu ambasadorice dobre volje.

Angelina Jolie bori se za prava Sirijaca pred UN-om, a mediji nagađaju da je u ovoj zemlji posvojila i dijete.

Lijepa humanitarka za pojavljivanje pred Vijećem UN-a odjenula se sukladno prilici u bijeli poslovni kostim do koljena i jednostavnu bluzu boje šampanjca. Cijelu kombinaciju podigla je lakiranim štiklama u boji kože koje su vizualno izduljile njene noge.

Neki mediji tvrde da je zgodna glumica upravo u Siriji posvojila novo dijete. S Bradom Pittom odgaja troje biološke djece – osmogodišnju Shiloh i šestogodišnje blizance Knoxa i Vivienne, te posvojenog Maddoxa iz Kambodže, Paxa iz Vietnama i Zaharu iz Etiopije.

U našoj fotogaleriji pogledajte neka od najzanimljivijih damskih izdanja lijepe Angeline.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju