Glumica Angelina Jolie subotnje popodne provela je šopingirajući sa svojom kćer Zaharom u Los Angelesu. Dobitinica Oscara i 17-godišnja Zahara koju je posvojila 2005. godine slobodno popodne iskoristile su za kupovinu beauty proizvoda.

Za obilazak trgovina i druženje s kćeri, glumica je odjenula bež kaput s pojasom u struku koji je dodatno naglasio njezinu liniju.

Radi se o elegantnom i ženstvenom modelu kaputa koji Angelina Jolie, uz model u crnoj boji, obožava nositi u raznim prigodama.

Ispod kaputa nazirale su se crne hlače, a izgled je upotpunila smeđom torbicom i naočalama. Na nogama je imala natikače u kombinaciji bež i smeđe boje.

Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Kombinacija kaputa i natikača nije prizor koji viđamo na hrvatskim ulicama, ali ovaj (ne)običan spoj glumica često bira za šetnje Los Angelesom.

Ipak, sigurni smo da će topliji dani i visoke temperature i na našim ulicama značiti povratak natikača nalik ovima, koje svake godine imaju neizbježno mjesto u street style kombinacijama domaćih zaljubljenica u modu. Do tada, kapute ćemo već pospremiti da čekaju iduću hladnu sezonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju