Angelina Jolie trenutačno boravi u Parizu, gdje se nakon dugo vremena ponovno susrela sa svojom krsnom kumom, slavnom Francuskinjom Jaqueline Bissett. Dvije glumice skupa su izišle iz hotela u kojem je Angelina odsjela, a holivudska zvijezda privukla je pažnju odjevena u senzualnu haljinu koja otkriva obrise tijela.

Galerija

 

Angelina Jolie odjenula je dugačku svjetlosmeđu haljinu dugih rukava, a iako haljina otkriva vrlo malo kože, podatni materijal od kojeg je izrađena i koji se "lijepi" uz tijelo itekako ističe senzualnost ženske figure. Holivudska ljepotica upotpunila je stajling širokim smeđim remenom te elegantnim i uvijek poželjnim salonkama u boji kože.

Angelina Jolie u Parizu se nakon dugo vremena ponovno susrela sa svojom krsnom kumom, slavnom francuskom glumicom Jaqueline Bissett

Od modnih dodataka Angelina je još izabrala smeđu pravokutnu torbicu, velike sunčane naočale s okvirima u obliku leptirovih krila, a istaknule su se i dugačke viseće naušnice. Profinjeno pariško šik izdanje Jolie je zaokružila ružem u jakoj crvenoj boji i crvenim lakom na noktima.

Angelina Jolie bila je u društvu svoje krsne kume, slavne francuske glumice Jaqueline Bissett, koja je bila bliska prijateljice Angelinine mame Marcheline Bertrand. Kako je Jaqueline otkrila u jednom intervjuu, svoje kumče vrlo rijetko viđa pa je ovaj susret objema glumicama sigurno puno značio.

Angelina Jolie sa svojom krsnom kumom, glumicom Jaqueline Bissett u Parizu - 4
Angelina Jolie sa svojom krsnom kumom, glumicom Jaqueline Bissett u Parizu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju