U Los Angelesu se održala se 9. dodjela Guvernerovih nagrada koje svake godine dodjeljuje Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti

Galerija Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 1 Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 3 Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 2 +1 Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 5 Angelina Jolie bila je jedna od brojnih filmskih zvijezda koje su prisustvovale dodjeli Guvernerovih nagrada u Los Angelesu.

Dodjelu svake godine organizira Američka akademija filmskih umjetnosti i znanosti, a na 9. izdanju Angelina je imala čast uručiti počasno priznanje francuskoj redateljici belgijskog podrijetla Angesi Vardi.
Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 3 Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 3 (Foto: Getty Images)
Lijepa glumica odjenula je haljinu Elisabette Franchi u nježnoj nude nijansi s blještavim aplikacijama i vrlo visokim prorezom. Ovo nije klasičan model haljine s prorezom koji odmah u prvi plan stavlja noge, nego se radi o modelu u kojem prorez dolazi do izražaja tek prilikom kretanja.
Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 5 Angelina na 9. dodjeli Guvernerovih nagrada - 5 Foto: Getty Images
Tako je na prvi pogled haljina zavarala prisutne, a prorez se u punom sjaju pokazao tek kada su Angelina i Agnes zaplesale na pozornici.
Haljina Elisabette Franchi, 1682 eura Haljina Elisabette Franchi, 1682 eura (12.688 kuna) (Foto: Elisabetta Franchi)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju