Angelina Jolie vratila se režiranju. Trenutačno se nalazi u vječnom Rimu, u kojem režira svoj novi projekt – film "Without Blood" (Bez krvi).

Galerija Angelina Jolie na snimanju novog filma u Rimu - 1 Angelina Jolie na snimanju novog filma u Rimu - 5 Angelina Jolie na snimanju novog filma u Rimu - 3 +6 Angelina Jolie na snimanju novog filma u Rimu - 4

"Without Blood" je potresna priča temeljena na istoimenom romanu talijanskog autora Alessandra Bariccoa, koja preispituje univerzalne teme poput rata, traume, sjećanja i iscjeljivanja. U glavnim ulogama nalaze se Salma Hayek i Demián Bichir.

Angelina Jolie snimljena je na rimskim ulicama u klasičnom ljetnom izdanju sastavljenom od komada u bijeloj boji koja odbija sunčeve zrake. S obzirom na to da se voli kretati po setu i biti vrlo aktivna u svojem poslu, holivudska zvijezda odabrala je široku i iznimno udobnu odjeću.

Angelina Jolie na snimanju novog filma u Rimu - 2 Angelina Jolie na snimanju novog filma u Rimu (Foto: Profimedia)

Točnije, nosila je bijele hlače predimenzioniranih nogavica koje vizualno proširuju figuru, ali se svejedno nalaze na popisu omiljenih ženskih komada u ljetno vrijeme. One ne stišću, ne lijepe se za kožu, a pružaju zaštitu od sunca.

Bijele hlače sparila je sa širokim topom bez rukava u istoj boji, a izdanje je zaokružila pletenim šeširićem i sunčanim naočalama.

Valentino sandale modela VLogo, 4435 kn Valentino sandale modela VLogo, 4435 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na nogama je nosila natikače ravnih potplata, koje su udobne poput šlapica. Riječ je popularnom Valentinovu modelu VLogo u smeđoj boji, koji je popularan i među Hrvaticama.

Vanja Modrić u Portofinu u Italiji - 1 Vanja Modrić: Ljetne sandale udobne poput šlapica koje bi posudila i Angelina Jolie

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela bijelih hlača širokih nogavica po uzoru na Angelinu Jolie.

H&M, 150 kn H&M, 150 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju