Kada su u pitanju dnevne prigode, američka glumica, redateljica i humanitarka Angelina Jolie godinama je vjerna predimenzioniranim haljinama koje joj pružaju maksimalnu udobnost.

Galerija Angelina Jolie Angelina u elegantnoj i nosivoj kombinaciji Kombinacija po uzoru na Angelinu Jolie +3 Dorothy Perkins, 14.40 funti (118 kn)

Međutim, kada dođe vrijeme za radne sastanke, slavna 44-godišnja ljepotica posegne za elegantnim poslovnim kombinacijama.

Na jedan sastanak u Los Angelesu došla je odjevena u crnu suknju pencil kroja, bijelu bluzu širih rukava i klasične crne salonke, a izdanje je zaokružila smeđom torbom u obožavanoj "konjak" nijansi.

Upravo je ovo jedna od najpoželjnijih svevremenskih kombinacija za sve prigode, s kojom jednostavno ne možete pogriješiti bez obzira na to kamo idete.

S obzirom na to da je sastavljena od odjevnih komada decentnog kroja i boja te nenametljivih cipela i jednostavne torbe, uistinu je nosiva u svim prigodama u kojima želite izgledati lijepo i primjereno.

Angelina u elegantnoj i nosivoj kombinaciji Angelina u elegantnoj i nosivoj kombinaciji (Foto: Profimedia)

Naravno, prilikom slaganja ovakve kombinacije slobodno se možete poigrati krojevima pa umjesto pencil suknje odabrati bilo koji drugi midi model, a košulju širokih rukava zamijeniti klasičnim modelom ili nekom drugom varijantom.

Pustite mašti na volju i kada se radi o salonkama. Ako ne volite vrtoglave i tanke potpetice, posegnite za modelom s blok-potpeticom umjerene visine, a poigrajte se i s teksturom salonki. Jednako dobro izgledate će modeli od glatke i brušene kože, a efektno je rješenje i model s teksturom krokodilske kože. Isto vrijedi i za torbe. Kakav ćete model odabrati, ovisi isključivo o vašim potrebama i količini stvari koju želite ponijeti sa sobom.

U galeriji pogledajte komade s kojima smo složili elegantnu kombinaciju po uzoru na Angelinu Jolie.

Kombinacija po uzoru na Angelinu Jolie Kombinacija po uzoru na Angelinu Jolie (Foto: Dorothy Perkins/Zara/Nordstrom)

POGLEDAJTE I:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju