Maksimalna udobnost i minimalizam, ali uvijek s dozom elegancije Angelini Jolie prioriteti su kada je riječ o odjevnim kombinacijama za svaki dan. Glumica u privatnim trenucima ima vrlo prepoznatljiv modni stil kojeg se držala i za odlazak u kupovinu sa 16-godišnjom kćeri Zaharom u Los Angelesu.

Dugačke lepršave haljine Angelini Jolie omiljeni su izbor, a za šoping na sunčani dan 45-godišnja oskarovka odjenula je vrlo lijepi maksi model kojemu je teško naći manu. Crna haljina na preklop ima rukave do ispod lakta te pojas oko struka, a takav model istovremeno ističe ženstvenost te skriva eventualne "nedostatke" na tijelu zbog čega odgovara figurama svih konfekcijskih veličina.

Slika nije dostupna Zbunjujuća, ali jako udobna: Angelina Jolie u (ne)običnoj ogrtač-haljini

Kroj na preklop haljinu čini dodatno atraktivnom jer se upravo takav kroj smatra jednim od najženstvenijih. Haljinu na preklop (eng. wrap-up dress) proslavila je dizajnerica Diane von Fustenberg, njezin midi model od džerseja koji se preklapa i veže u struku stekao je kultni status te postao simbol svojevrsne seksualne revolucije i seksualnog buđenja žena. Diane je dizajnirala haljinu vrlo senzualnog kroja koji laska baš svim ženama bez obzira na oblik i veličinu tijela.

Slika nije dostupna Gore baloner, a dolje... Kombinacija Angeline Jolie koja se na našim ulicama ne viđa

Angelina je ovu maksi "ljepoticu" nosila uz novi omiljeni par natikača, kožnati model Gancini u bež boji, modne kuće Salvatore Ferragamo. Prepoznatljivi metalni detalj brenda i mala blok-potpetica čine te natikače istovremeno elegantnima i vrlo praktičnima za nošenje. Za još malo crne glumica je dodala crnu torbicu i crne sunčane naočale, detalje kojima je decentno nadopunila stajling za odlazak u šoping.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju