Maksimalna udobnost i minimalizam, ali uvijek s dozom elegancije Angelini Jolie prioriteti su kada je riječ o odjevnim kombinacijama za svaki dan. Glumica u privatnim trenucima ima vrlo prepoznatljiv modni stil kojeg se držala i za odlazak u kupovinu sa 16-godišnjom kćeri Zaharom u Los Angelesu.

Galerija

Dugačke lepršave haljine Angelini Jolie omiljeni su izbor, a za šoping na sunčani dan 45-godišnja oskarovka odjenula je vrlo lijepi maksi model kojemu je teško naći manu. Crna haljina na preklop ima rukave do ispod lakta te pojas oko struka, a takav model istovremeno ističe ženstvenost te skriva eventualne "nedostatke" na tijelu zbog čega odgovara figurama svih konfekcijskih veličina.

Kroj na preklop haljinu čini dodatno atraktivnom jer se upravo takav kroj smatra jednim od najženstvenijih. Haljinu na preklop (eng. wrap-up dress) proslavila je dizajnerica Diane von Fustenberg, njezin midi model od džerseja koji se preklapa i veže u struku stekao je kultni status te postao simbol svojevrsne seksualne revolucije i seksualnog buđenja žena. Diane je dizajnirala haljinu vrlo senzualnog kroja koji laska baš svim ženama bez obzira na oblik i veličinu tijela.

Angelina Jolie: Natikače koje vizualno produžuju noge, a izgledaju mrak uz maksi haljine i minice

Angelina je ovu maksi "ljepoticu" nosila uz novi omiljeni par natikača, kožnati model Gancini u bež boji, modne kuće Salvatore Ferragamo. Prepoznatljivi metalni detalj brenda i mala blok-potpetica čine te natikače istovremeno elegantnima i vrlo praktičnima za nošenje. Za još malo crne glumica je dodala crnu torbicu i crne sunčane naočale, detalje kojima je decentno nadopunila stajling za odlazak u šoping.

Angelina Jolie u maksi haljini bez mane - 6
Angelina Jolie u maksi haljini i natikačama Salvatore Ferragamo (Foto: Profimedia)