Angelina Jolie velika je ljubiteljica odjevnih kombinacija u crnoj, a iznimka nije bio ni odlazak na ručak sa sinom Paxom. Klasičnu, jednostavnu odjevnu kombinaciju glumica je upotpunila modelom cipela na potpeticu kakvima se žene, unatoč svim trendovima, uvijek vraćaju.

Galerija

U crnoj od glave do pete, odjevna kombinacija Angeline Jolie za odlazak u restoran na Beverly Hillsu može se opisati kao jednostavna elegancija. Oskarovka je hlače na crtu i užih nogavica kombinirala uz top s dubljim okruglim izrezom i sako.

Salonke su mnogim ženama omiljeni model cipela s potpeticom, a nosi ih i Angelina Jolie

Od obuće je izabrala salonke na umjereno visoku potpeticu, a upravo su salonke model cipela kakvima se žene, unatoč svim trendovima, uvijek vraćaju. Kombinaciju je zaokružila crnom torbom i crnim avijatičarskim sunčanim naočalama sa zlatnim okvirom. Crna je bila Angelinin izbor i za lak na noktima.

Klasičan stajling 42-godišnja glumica izabrala je za odlazak na ručak sa svojim 14-godišnjim sinom Paxom. Lijepoj mami osmijeh nije silazio s lica dok je u društvu svog dječaka izlazila iz restorana.
Angelina Jolie u cipelama s visokom potpeticom - 4
Angelina Jolie u crnim salonkama (Foto: Profimedia)