Angelina Jolie velika je ljubiteljica odjevnih kombinacija u crnoj, a iznimka nije bio ni odlazak na ručak sa sinom Paxom. Klasičnu, jednostavnu odjevnu kombinaciju glumica je upotpunila modelom cipela na potpeticu kakvima se žene, unatoč svim trendovima, uvijek vraćaju.

Galerija Angelina Jolie u cipelama s visokom potpeticom - 5 Angelina Jolie u cipelama s visokom potpeticom - 4 Angelina Jolie u cipelama s visokom potpeticom - 7 +3 Angelina Jolie sa sinom Paxom bila je na ručku U crnoj od glave do pete, odjevna kombinacija Angeline Jolie za odlazak u restoran na Beverly Hillsu može se opisati kao jednostavna elegancija. Oskarovka je hlače na crtu i užih nogavica kombinirala uz top s dubljim okruglim izrezom i sako.

Salonke su mnogim ženama omiljeni model cipela s potpeticom, a nosi ih i Angelina Jolie

Od obuće je izabrala salonke na umjereno visoku potpeticu, a upravo su salonke model cipela kakvima se žene, unatoč svim trendovima, uvijek vraćaju. Kombinaciju je zaokružila crnom torbom i crnim avijatičarskim sunčanim naočalama sa zlatnim okvirom. Crna je bila Angelinin izbor i za lak na noktima.

Klasičan stajling 42-godišnja glumica izabrala je za odlazak na ručak sa svojim 14-godišnjim sinom Paxom. Lijepoj mami osmijeh nije silazio s lica dok je u društvu svog dječaka izlazila iz restorana.
Angelina Jolie u cipelama s visokom potpeticom - 4 Angelina Jolie u crnim salonkama (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju