Angelina Jolie osvojila je prvi Tony u svojoj karijeri. Tu prestižnu nagradu za izvrsnost u kazalištu na Broadwayu, poznatu i kao nagradu Antoinette Perry, osvojila je kao producentica predstave "The Outsiders: A New Musical".

Galerija Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace na Tonyjima 2024. - 2 Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace na Tonyjima 2024. - 1 Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace na Tonyjima 2024. - 4 +1 Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace na Tonyjima 2024. - 3

Angelina Jolie zablistala je na 77. po redu dodjeli nagrada Tony ispred Lincoln Centera u New Yorku. Za tu priliku odabrala je baršunastu krinolinu sastavljenu od korzeta i lepršave suknje, a koja je naglasila njezinu ženstvenu siluetu.

Točnije, nosila je haljinu Ateliera Versace te ju je sparila s odgovarajućem šalom napravljenim od istoga materijala u plavozelenoj boji. Izdanje je zaokružila s nekoliko upečatljivih komada nakita.

Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace na Tonyjima 2024. - 1 Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace (Foto: Profimedia)

Angelina Jolie pojavila se na dodjeli nagrada sa svojom petnaestogodišnjom kćeri Vivienne, koja ju je navodno potaknula da se prihvati produkcije te kazališne predstave.

Vivianne se modno uskladila sa svojom mamom – odjenula je hlače, prsluk i leptir-mašnu u sličnoj plavozelenoj boji te bijelu košulju. Kombinaciju je sparila s tenisicama koje su odisale mladenačkom svježinom i razigranošću.

Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace na Tonyjima 2024. - 3 Angelina Jolie u haljini Ateliera Versace na Tonyjima 2024. - 3 (Foto: Profimedia)

Mjuzikl "Outsiders" napravljen je prema istoimenom knjizi S. E. Hintona. Mjuzikl je ispričan iz perspektive 14-godišnjeg dječaka, a prati sukob dviju suparničkih bandi u gradu Tulsi u Oklahomi koje su podijeljene socioekonomskim statusom.

Dobra fora? Angelina Jolie u odijelu s krav... A ne, ipak nije kravata. Angelina Jolie, Vivienne Jolie i Kristen Bell Angelina Jolie u majici s printom kravate Angelina Jolie i Kristen Bell +1 Angelina Jolie

Angelina Jolie: Glam izdanje u netipičnim bojama za važan izlazak s kćeri Vivienne Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders Angelina Jolie na premijeri mjuzikla The Outsiders +3 Angelina Jolie i Vivienne na premijeri mjuzikla The Outsiders

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju